[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
玩過一陣再生感覺唔係咁啱我
都係用返炮渣
感覺唔係個個玩得黎玩得好個d人係受到上天恩賜
畀人屠到仆街,連輸十場
見到有個日本仔youtuber main呢部係兩部中間跳跳虎咁避曬d招 好正

多虧你了

日服?
屌 見到個銀牌用seed d隻低cost黑狗撚人
舞到唔洗用boost咁
Excellia 真係好洗好用
如果想學玩3000電池既巴打可以係youtube search ss Chong

佢隻電池香港黎講都數一數二
部機d操作要去到d日本名人咁熟練都唔知花左幾多個100円
唔似得有d港仔講到人地入咁多錢練嘅努力好似唔係努力咁
又禁reborn又屌部機廚呀無腦呀又盛
D 翻譯點由鋼彈轉番做高達?
想問有冇人係用手掣玩?係咪改制比較方便d? 依家玩落好似硬係唔順手咁
Del save
EXTREME MISSION好撚長 打極都有
求教想問下白卡要用,玩左幾日,日文睇唔明,上網又少人用少人講,無咩教學搵到黎睇。
希望仆街BANDAI可以有最少一個人中肺炎死
我US PSN, 頭先我LAN藍線入左個藍線既全世界場,
打左一場出完分數就唔知做乜鳩彈左出去, 隱約好似見到俾場主踢,
唔肯定因為彈左幾個ERROR出黎睇唔清楚, 但竟然BAN我30分鐘????
好我轉返HK PSN又搵個藍線既全世界場, 第一場都未落地,show完4部機之後就黑畫面, 跟住彈錯誤又BAN我10分鐘
肺炎死啦屌你老母BANDAI!!!!!!!!!!!!!!!!
利申好撚肯定當時我網路順暢有插LAN
主要係放ab 之後自己撳ac捉人落地 叉b可以派槍落地 呢個就係佢自己會開槍 如果俾人追住黎射可以搵位就咁撳ac滯一滯空呃下boost 後格係pressure 好似係唯一一部爆氣有得回pressure既機 橫格大範圍 好用 大概係呢啲 無玩開 係知咁多野
我吹水既話我中肺炎長命百歲
屌你老母你班BANDAI食屎狗, 錢就識收, GAME就求撚其整
得個長字
關卡設計成個流程都好悶
係好悶 不停重覆
用咩機都比人屠
係用nt1 屈甲先可以打返人
其實仲有咩機岩新手用
你要清楚知道一樣野就係呢隻game無廚機 廚機我既定義係低操作高回報 去到呢代所有上位機都要有返咁上下操作先發揮到佢既強勁之處 簡單啲講新手唔會有部機你一用就唔會俾人屠 所謂新手機只係操作相對上簡單啲 你容易啲去上手隻game 所以打得多輸得多先會成長到 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞