[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
一定冇力架喇,好推薦佢地去d 房/訓練場操吓
等你地傾好先
第一頁望落有啲長,諗住連Q&A都放入document
定其實應該喺每個cost都抽啲射/格/萬能機出嚟
咁係咪用名人放後ab再祈禱對面唔識避中左就覺得自己好勁好威就係對新手有成長?
太易用又唔係新手機
太難用又唔係新手機
定係用番rx78-2最穩陣
3000性能太好 boost太多
根本唔推薦新手用
佢地一定9boost 9射 用性能壓對面
rx 78真心推薦
呢部係正確嘅新手機,指標機來
又唔洗專登練既 你熟左部機對應得多唔同人你就知自己幾時要做咩 亦即係用經驗黎打 當你知道你有咩對應招之後心理壓力會相對下降
b-機都好推薦
標西一樣齊曬 主射副射 格鬥唔錯 特射落地
科大騎士道精神,但我會鳩飛拎手感
我睇班高手玩都會好大分別
みねね係個人勁 但係少用部機
冇CS行街 有CS先上 少用MA
とても眠い人同ワトソン就真係玩得多同熟
我驚咁hard core既玩法會太多人棄game 始終街機就係因為少人打所以先唔夠機鋪入exvs2 同埋越少人打整體水平我覺得都會相對地低 所以先推薦啲簡單啲既機推多啲人入坑
有咩問題?
又唔係廚到淨係用後副射就可以贏
部機有BR
一發down High Mega炮
射擊盾BD格
一樣可以練到基本功
因為一食技就通常唔夠時間
名人30
射擊武裝唔夠勁
特射硬直太大 新手一定反應唔切bd走
呢代tv wing唔玩ma我覺得差太遠
又唔係咁講既 作地去到打中手之後就會發覺唔係咁易中 之後就會開始少依靠後ab
點會我用新安洲食左次命運必殺技紅血都S到

可以將支那人從港服全部驅逐
拿,唔緊要的,每人有不同見解。

不過你好似連虹合前格 ma照射 ma格及落地 bc防格 左右ab落地 ca時機
同埋係最重要的一樣野,呢部大機平均計比其他大機係得-7BD的氣量。

你覺得係適合新手練的,你可以即管去練
巴打咁有騎士道精神, 街機就話望一望對面係有咩事/係咪紋身佬je
我會儘早射死佢開下一舖好過
其實係 rx78-2仲有背射
新之舞王有條片玩渣3得返2000對面3000捉到對面殘血3000諗住自爆贏結果當佢死先,GG
一係咁啦 分兩個表 一個係先苦後甜 一個係先甜後苦 咁樣俾人揀會唔會好啲 因為兩邊其實都有各自既道理而又唔會有邊一邊係一定啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞