[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
幻影高達個條友好似吳業坤
有冇人同我一樣 宜家隻垃圾驚

聲畫唔同步 做乜膠
我都係 呢招好陰濕
標西好處係有得搶攻 有招叉b可以逆轉

Delta plus係好守 夠穩定

但如果人地選擇無視你既話DP會好無力
部部機既硬直都係一樣 係邊部有優待 而且巴力唔係嗰啲擋完有招可以高機率即刻捉返人過黎打既機 實際情況真係要到嗰陣先答到你 但概括講一係佢再開格嗰下就開槍 一係就後step cancel開槍 一係向後bd 佢開槍先step
無必要咁有騎士道精神想好人啲咪但開啲
https://youtu.be/aFtqHo-e8ZA

一格血都冇扣過
我都岩岩打到呢關..
仲以為會好難 點知
如果有人過黎格你你可以放完叉b之後開盾擋 擋到既話佢9成會中叉b 你亦會食埋自己個叉b瞓低 人地爆氣嗰陣好有用 雖然好老套
標西係咪用槍摸人好d
啱啱打rank 贏左一場,但係到計算分數嘅時候就斷線,個場資料都無左,請問係我網絡問題,定係呢個就係所謂抆線?
抆線
唔識點樣同人打,成日都係到等人入,都無人
新手練機場8、9割
摸人?間中開下槍消人boost 用多啲叉a 人地差唔多無氣就ac ac誘導高而且中左係大硬直
2打1有咩咁好玩
落地個啲唔少巴打講過所以唔多講
bc衝個時唔好咁早入格
衝個時有射擊盾,但你一舉劍就冇左個盾判定
所以忍吓手到對方面前/佢射晒啲彈先格
bc格派生中左有射擊派生,oh時又想快啲打down人可以用
搓搓先
我啱啱到有巴力打打下掛機 諗住佢AFK行埋少少
點知仆你個街突然間覺醒左咁打鳩我
咁你咪企開一邊睇囉 企太埋對自己無著數
所以人地掛機真係唔好企埋去 你仲要企係巴力隔離 真係任打
斷線等10分鐘 ....
乜有人真係咁on9 自己斷等咁耐咩
啲人真係玩普通街場都要贏得咁不擇手段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞