[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
嘩屌-.- 打隨機RANK

D 仆街爆左WIN 先炆線, 我好似照計贏
佢地係咪會無紀錄
好ON9 喎

輸左先紋線重有用嫁咩?
-,-
Vs2前期咪係 跟住個個咪玩30咖喱
跟住後期復活
如果連儲氣都儲唔好嘅話係咪唔使旨意玩TV wing?
但拎得部REBORNS出嚟打=你只不過係依賴緊S rank機體性能嚟贏
贏得光彩咩?咁樣打機真係有樂趣咩?
等對手行到過嚟附近撳個GAGA+後彈就一定走得甩 根本就唔係靠個人技術打機
破壞雙方遊戲體驗我首選Reborns
打Ranking見到一次 我會記熟佢軍階 嗰晚永遠都Cancel佢唔同佢打
你有權揀Reborns 我有權揀Cancel
用l1做射應該輕鬆少少
又或者類似用叉A多過用主炮嘅機
遲啲會試下 應該話咩改制嘅方法都會試下
咁唔練點勁
紅迷我唔知啦 巴力要打上300傷肯定係識連技先得
Reborns 03呢啲機 因為武器性能太弱智
你只需要背熟個機體操作 用返咁上下場數
唔需要好高技術 就已經可以打死好多熟手玩家
問題就係 當你用死呢類機 你部機畀營運Nerf完或者你用返B RANK機就會變咗唔識打機
呢個問題問雨宮個班
咁打比賽用最勁個部正常ge
其實係有d人曲解左廚機定義
以我所知廚機係唔需要高練度就已經好勁嘅機
例子係mb全盛期zaba norn/mbon初期720血嘅fazz同vs2全盛期嘅hinu
30上位機reborn練度需求我個人覺得係僅次於八儿一卜
所以你話reborn廚機我就真係唔太認同
sor 無知一問
邊招叫gaga
武装用語集度唔見有....
特射射出嚟隻Assist咪叫GAGA
人地可能純粹想贏 根本唔介意用咩機 我自己無咁反感 始終都見得多 但識打reborn我覺得係必修課

咁當然你都可以選擇唔同佢打
有冇房打
特射
打比賽冇問題

有啲人連公測嗰陣 唔計勝率 唔計軍階
我開間房個房名都寫到明係禁reborns 然後佢仲要入嚟用Reborns 真係好撚多呢啲仆街
原來機名黎.....
重睇過幾次00都唔知隻trans am自爆東東叫gaga
基本上三套特格都差唔多300喇喎

見到張圖都有少少作嘔
同fd玩開shuffle互屌
上場屌完隊友廢下場就畀佢係對面教訓自己
Shuffle加平衡 一路狂連贏個個仆街最勁 fced
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞