[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (18) Bandai幾時先搞好啲bug

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
通常中兩粒接ab打走佢 一係接叉b
唔輸60萬分20mins內
我會唔會呢世都攞唔到個獎杯
打完得一半分
setting可以較難度傷害數值boost比例等等
對友set迴避自己打曬分數會高好多
唔關手槍事 一槍都窒
set到最易set傷害最高都開到獎杯?
差a會成日用?
因為我唔用,搞到成日彈切
經常用
好似有人開到
利申未開
開到架
想問ps4有時會連唔到line線,一秒後又連得番,有冇得搞
神盾分做爆炸傷害(1hit) 同爆風傷害

爆炸傷害贏就計贏 渣3唔知
係咪你個router有問題
我地咁多人都冇試過你講呢個問題
未必關隻game事
其實我都想咁講,似router 事
補充,我有朋友條Lan 線有事,都有類似問題。後來換左線就搞掂。
未至於無腦既不過好難打係真
日文wiki堆備注睇唔明,.....
原來會咁,我試下換唯有
CS接格 所有爆F覺的情況下

你自己玩過TV Zero 應該最清楚
CS Main係移動照射 本身就同BR差好多
命中距離同角度都完全唔同 點可以就咁類比話同F覺一樣?
更何況TV Zero 有可以將倒地左嘅對方捉番起身嘅前格
CS Main接前格嘅時間有D失誤都照接到
其他機又得唔得?

機槍 我唔會預新手練呢招壓人,純粹練被格之前step 下開豆抗格的果一下動作,因為無得虹cut,失敗就食一套格,唔似虹cut格無腦,要講時機

虹格呢個方法最少其他機都可以用得番
機槍中距離冇用
近距離用錯時機又有風險
結果只會俾新手封印唔用

Tv wing一樣有A接CA照射砲

你講緊BR->CS Main?
撳法應該同其他機嘅Second Impact唔同喎
(我唔知咁樣Second得唔得)

如果你講BR接N特射
咁就真係我睇漏左 Sorry
但係一般玩TV Zero都係主力玩CS多
少D見到有人BR->N特射

轉轉砲有咩學?首先係ew wing ca同轉轉砲的開槍角度如何受影響,從而睇到對方用轉轉砲時你應該要應對。

更加唔提一堆人以為人地轉轉砲唔中後,或見人近戰距離開轉轉砲想笑佢傻仔,就想開格打佢。

結果轉轉砲的設定係至近距離360度均有判定。

咁轉轉砲有咩學完用得番落其他機?
如果你係講學對方用轉轉砲果陣你要點應對
學拆招唔一定要先用過果部機嘅
同用果部機嘅玩家打多幾場都得姐
隻Game差唔多二百部機 冇咩可能為左拆招 部部都要玩喎
換線
邊d先
PS4 轉language做繁中.
你hea玩咪係唔駛,但上面果班真係見招拆招。

有無見過巴力飛係前線但唔開槍唔開格純做煩膠飛來飛去?單求落地唔中槍

因為佢等後面部金牌隊友gp03慢慢抽水
exellia
緑ロックでもhit確認から間に合う 3025の後落ち側を落とせる
即使您選中綠色鎖定,您也可以在3025年之後及時放下下降側
唔該哂...
.......
google.....
覺得d技好靚
又有囡囡機師所以想練下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞