[PC/PS4] 三國志14 (11)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
第一次用完全冇大戰法武將既勢力
終於感受到少少難度
打個萬五兵既平原都出咗9隊人
囉唔到save 就算你比save好似都入唔到去
係 超級改左 D人見就爆會走左佬 好難捉人
玩唔玩手動先
等究極啦
就係平時慣咗一埋牙就神威單驅萬人敵咁車埋去
家陣用返基本戰法打到頭都大埋

想知202劇本河北係咪最快都要206先有郭淮出山
玩超級 揀戰法小 區域標準 唔玩手動 有神將神機係就係守得住 但好難攻得入
202河北你自己save用van睇
第一次見ai攻入劍閣 係咪秦王政關係?
冇你咁hardcore
我超級 標準鄰接 標準戰法 有手動
反正用袁尚都未有耐會拎到戰法武將

笑死 半年未夠就死 拍得住韓玄咁垃圾
手下冇個抽得
好撚on9
我打佢平原 佢出過三次兵守城
1. 袁譚4500鋒矢
2. 袁譚9000鋒矢
3. 郭圖3xxx鋒矢
全撚部零威脅 比較打得既喺晒北海守水塘
即係放入
program file\steam\steamapps\common\romance_of_the_three_kingdom_14\ ?
我岩岩fix左D個性 平衡番隻game你重新down過用同一條link同埋用係豪華版先得
你down完 解壓左有4樣野
Add_face. rar
editdataTC.s14
edithpdataTC.s14
fixdata.s14
======
1.將
editdataTC.s14
edithpdataTC.s14
放入
program file\Steam\userdata\(你steam ID number) \872410\remote
2.將
fixdata. s14
放入
program file\Steam\steamapps\common\Romance_of_the_Three kingdoms_14\0010_TC
3. 將add_face. rar解壓 個add_face file成個放入
文件\koeitecmo\San14
以上全部取代 無就咁放就算
同埋因為呂蒙佢用官方編輯系統會令佢無左個事件 所以一定要用van改 將未讀書前 膽力 變規律 讀書後將潛在 變心戰
其他玩英雄集結同理 原版得黃忠 矍鑠 有效 其他咩古武/新人物都無效果 仲要加35% 太op所以都要用van自己改 我整既矍鑠(英雄集結) 同宿將(英雄集結) 因為宿將同矍鑠係用同一個邏輯寫
一騎真係好撚屈 次次同劉備打都會食 然後無一半士氣 好彩唔係討死
我冇\koeitecmo\San14 呢個路徑
我已經重down一次
買左季票=豪華版?
季票=豪華版
咁你咪開game用一次武將cg追加工具 求其整一張圖咪得囉
估唔到真係真絲來唔識用電腦 傻豬來既
整左 都係唔見個flie
無可能無 我岩岩將成個San14 囉走左 重新用一次cg edit工具就有你一點左入去果下已經幫你新建左
想問今次同三國志9同11比差幾遠,冇game 玩諗住買嚟玩下
搵到啦
原來放左係另一個盤
314好玩好多 因為難玩D同埋只係因為岩岩 無咁多劇本姐
311超超超易玩 有幾個勁人已經一統 神算 虛實 end game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞