[PC/PS4] 三國志14 (11)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
新劇本:永遠之夢境

用盟軍aka漢中王楊威猁
個劇本同人物要自己上steam dlc down
呢啲劇本唔玩劉備就一定係俾曹操食左然後拎黎SM你
其實有辦法解決問題
之前玩漢忠張繡 張飛喺汝南
我起手宛城搶新野
之後較到宛城同新野各自都少兵過汝南
咁許昌曹操就唔會打張飛

一係就好似我宜家個呂布save咁
光速食撚咗劉備先
198呂布曹劉開game就同盟 如無意外應該可以永續到2046 除非你開事件
君主一死就冇同盟啦
頭先袁紹打打下公孫死鳩咗
袁曹同盟當堂收皮
下個月即刻見到鮮于輔過河

btw袁紹個戰死率都幾高
成日都見到佢無啦啦又死
真 試過一次袁紹無鳩啦啦死左無哂之後啲事件
佢事件發動啲條件有時真係好撚麻煩

三顧 入蜀照正常玩法張魯一早滅左
之後最近呢版開完馬騰入長安之後 只要馬超唔係長安就一定會俾楊阜果堆人自立 有次係閻行自立
207皇叔我試過保得住張魯
起手搶上庸幫佢守子午谷
守得住子午谷佢唔失陽平關就冇事
其實隻Game比人打哂啲城會點
講到又想開返部PS4繼續埋個三顧然後玩呂布
未輸試過玩三顧戇鳩鳩原來埋左城隻李典未斷糧出淨幾百兵俾佢幾箭GG左
河北劇本真係好有挑戰性,玩袁家就算統一左河北,之後都好難破關,曹老闆食左劉備之後好屈
想問有無師兄用ps4駁mouse玩?玩唔玩到?
好撚認同 我見佢兗州又重兵又名將
突登喺鄴城游水去打長安
仆你個街佢竟然喺兗州調幾萬兵入去守長安
明明壺關得3000兵佢都唔去攻
我直接用手掣
我用高幹反而會打第三四個城時最難,人又渣兵又少,統一河北後因為兵多(谷大城市啲內政兵營),好快就打到曹操一仆一碌,佢有齊劉關張臥龍鳳雛我都唔再怕佢。
唔好玩ps4 版 要玩玩電腦 你會後悔 因為遲下出得多mod就知中伏 同埋等12月10 日出完pk先
好似無mac版
mac機裝windows
12月買pk會唔會平過而家買本體到時上pk?
一定會 你放心 用以往經驗睇 一次全套係平過本體+pk 先買先享受 遲買有折扣
不了
但如果steam有平可能會等唔切
等pk啦 官網講左有折
唔好砍頭埋牆啦 pk先係原整遊戲來
開頭係諗住點都等,但見你地有人話今集好玩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞