[PC/PS4] 三國志14 (11)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
留名等end gameai打玩家係會拉多D人上來
好想快D到 9月24
最白痴係打完仗諗住懶委任軍團,點知ai 冇糧都要運去前線,跟著冇糧幾萬人全滅
唔知係咪我問題

之前幾代你叫個軍團打某個勢力/城 佢過一陣就會開始打

但今代我有次整咗軍團成年佢都唔郁 之後叫佢佔個空城都係唔郁所以之後就冇整個軍團 反正整好晒委任官就得 係手動個個城運資源有啲煩
我都係咁,十幾萬攻3萬都唔打... 所以前線都係手動好
重大消息發表?

威力減弱版?
D人估係season2 不過我希望係多人連線版
點連線法?

只打仗?

否則做內政每人可做好耐.
就係想 set1回合限時咪得 同埋多地咪用軍團 咁咪唔洗咁多時間
咁但點次次都等到同一班友魏蜀吳開波(我已當冇其他小勢力)?

打到一半急屎點算?下次再戰又點一定三條友都有時間?因為呢D game唔係10分鐘一round的.
所以我只諗到好似312打使mode

但312可手控的勁多,組合千變萬化,呢集手動的又冇咁多
剛剛玩呢隻game 時如果勢力發展有番咁上下我懶就委任軍團攻城,但睇住電腦成日帶人送頭,仲要大將比人捉埋,我寧願自己辛苦d 指揮打仗,而家通常只會到大局已定,先會委任軍團負責後勤
我爆過十次八次機全部零委任
聽日8點pm有得睇新情報
究極難度個更新?
係 聽日先行 有新發表 吹到好大 唔知係點 光榮唔好比假希望我
9 月24 最後季票
三國志14所有內容已經全部出哂
請期待三國志15
唔好呀 14 仲未完成架
切開曹賊為幾忽
因為太好賣 又出加強版昆水 下次唔會再信 不過唔緊要 今次咁好玩
屌你老味又pk版,pk版又季票

呃錢
買買買比你呃埋呢次
下次15應該出rpg版 唔信無pk不過個人唔太好rpg除非整得好玩
同歐洲國家交易
屌 PK版 比佢出季票呃左
呢個系統用係三國度唔知會點呢 有D期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞