[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇人試過呢個問題
部機爆左moon去apple用apple care換部新 之後pair返隻apple watch
第一二日冇事 去到今日第三日突然connect唔到電話
我試過重開機唔得 重開watch都唔得
之後我unpair隻watch 但係電話就寫unpair左 watch冇反應 依然用得睇到電話d野
佢冇顯示disconnect 但係人地sd msg比我就睇唔到

係冇msg 定噤落去都睇唔到內容
iphone5 舊電脹左搞到個mon頂起左
係咪換過舊電 側邊邊位就會正常番
因為而家睇落好似凹左入去咁

上幾個星期問都仲有1100 咁快唔值

有$1100真係好快trade左佢
遲啲個價再低啲
放又唔甘心
唔放又得個擺字

換ipad 5眾差過我依家mini 2 個mon
換ipad pro 又冇需要用到咁多功能
都唔知換咩

除左ppi之外應該一樣架喎
除非你聞mon

唔知點解我係會見到係差少少
同埋個air gap 好似係大啲
所以都係等下先

個air gap有分別咩
啲顏色明顯新ipad好好多

我都有諗過換新ipad 但用2千幾蚊主要用黎開duet我不如買過個moon好過

Btw部mini2上唔上10.3好?我仲用緊9.1

我覺得好似係快咗少少
我都諗過買duet 用 不過好似買多個mon 仲實際
之後用雙mon 嘅機會又少

邊度trade到1100
部iPad自從grad左之後就好少用

換ipad 5眾差過我依家mini 2 個mon
換ipad pro 又冇需要用到咁多功能
都唔知換咩

除非你聞mon

所以都係等下先

我都有諗過換新ipad 但用2千幾蚊主要用黎開duet我不如買過個moon好過

我覺得好似係快咗少少

之前wilson 問32 wifi
有冇人買咗依家 App Store top paid - LightX ?

除非你聞mon

所以都係等下先

我覺得好似係快咗少少

絲打你部ipad mini trade到1100 部機有無花?

除非你聞mon

所以都係等下先

我覺得好似係快咗少少

絲打你部ipad mini trade到1100 部機有無花?

冇trade 到 剩係問到話最高有1100
前晚買ipod shuffle刻埋字 今日下午已經送到
咁鬼快
咁鬼快

做乜做傻事
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左

apple表示終於有人買shuffle
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左

聽落好似同5s一樣
係咪5s太廢定我隻耳有問題

有冇人到今日2017都仲好掛住iOS 7 之前嘅skeuomorphic design 彷真設計

日日都心思思想jb為咗改翻舊設計theme..
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左

幫佢清左一件
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左

幫佢清左一件

cook : 咁都有人買 ?
咁鬼快

做乜做傻事

見幾得意就買左

幫佢清左一件

Cook: 搵人落倉底check下塞左件貨去邊
"JPMorgan analyst makes outlandish claim that Apple will preview iPhone 8 at WWDC in June"

https://9to5mac.com/2017/05/03/jpmorgan-analyst-makes-outlandish-claim-that-apple-will-preview-iphone-8-at-wwdc-in-june/

有冇人到今日2017都仲好掛住iOS 7 之前嘅skeuomorphic design 彷真設計

日日都心思思想jb為咗改翻舊設計theme..

係功能層面上睇,轉flat 係一定要,如果唔係system 好 heavy

同埋 iOS 6 用 iOS 7 theme 容易

iOS 7 theme 用返 iOS 6 theme 好難

利申 dev
[月經] iOS集中討論區 (14) 平靜的日子
https://lihkg.com/thread/229628/page/1?ref=ios
可唔可以搶1001
可唔可以搶1001

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞