[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
如果拎iphone去apple store檢查部機有冇事要幾錢?
講電話勁細聲懷疑底個喇叭收音有問題

好似未聽過呢樣嘢
呢兩日部iphone7 好似倒水咁 睇呢個又冇事
Kaiboard已經成功被棄

我都無用,用返apple 嗰個,其實幾好用
無知一問
我用safari google嘢 想知點樣set令我係google search 嘢嗰陣個result page 唔會出現圖片 同埋點樣block網站入面嘅圖片?
有時淨想睇啲文字資料 但成日彈埋啲圖出黎
dbrand 部6先

朋友揀左呢隻skin

變黑色?

幾正
dbrand 部6先

朋友揀左呢隻skin

變黑色?

幾正

不過個apple logo要好小心保護
想問下iPad air 2有邊隻keyboard case係平靚正

Logitech

apple online store嗰隻?
之前用safari可以背景播youtube
但啱啱突然失敗左
點整都係跳番去音樂
點搞

利申,10.3.1

如果拎iphone去apple store檢查部機有冇事要幾錢?
講電話勁細聲懷疑底個喇叭收音有問題

好似未聽過呢樣嘢

唔通要直接維修
咁有冇得換翻新機
利申有保
有咪記帳app好用
有咩記帳app好用
有咩記帳app好用

Fortune City - A Gamified Finance App by Fourdesire
https://appsto.re/hk/CgJ5fb.i

用過呢個
dbrand 部6先

朋友揀左呢隻skin

變黑色?

幾正

不過個apple logo要好小心保護

使撚咩
個背花晒佢都未花
有咩記帳app好用

Fortune City - A Gamified Finance App by Fourdesire
https://appsto.re/hk/CgJ5fb.i

用過呢個

呢個搞到成隻課金game咁
好邪惡
想問下個apple pay成日嘟唔到 reader無綠燈

跟住碌番卡

但係個apple pay又有個數show左出黎 會唔會扣double ?

sorry for 1999

跟住碌番卡

但係個apple pay又有個數show左出黎 會唔會扣double ?

點解唔打去card centre

跟住碌番卡

另外我都想問下

我部機定個reader問題大啲

7+
而家重買唔買AW好
定等多排等佢出新

跟住碌番卡

另外我都想問下

我部機定個reader問題大啲

7+

好似唔會扣double
同埋呢個似reader問題多啲
而家重買唔買AW好
定等多排等佢出新

唔知等到幾時
我想問呢買咗部7銀色一個月
但係有少少後悔都係覺得黑色靚好多
依家部機無花無爛起碼九成新
我想問有咩方法可以用最低既價錢換黑色?
想問下iPad air 2有邊隻keyboard case係平靚正

同問

甩左少少漆既同你換換唔換

甩左少少漆既同你換換唔換

影來睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞