[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
新手mac用家想問下safari除左adblock仲有咩plug in值得裝

佢啲plugin好少

仲諗緊用唔用safari

唔知係咪我部 Mac 慢
我用 Chrome 好慢,好食 RAM 咁
況且 Safari 既野自動 sync iPhone / iPad
冇理由唔用

試下firefox
我反而想問番轉頭
Mac 機既 safari 用咩 ad blocker

原裝嗰個,即係同firefox最初出嗰個
新手mac用家想問下safari除左adblock仲有咩plug in值得裝

佢啲plugin好少

仲諗緊用唔用safari

唔知係咪我部 Mac 慢
我用 Chrome 好慢,好食 RAM 咁
況且 Safari 既野自動 sync iPhone / iPad
冇理由唔用

試下firefox

btw, 如果要bookmark同步就裝pocket,我覺得算係方便
我反而想問番轉頭
Mac 機既 safari 用咩 ad blocker

原裝嗰個,即係同firefox最初出嗰個

Sorry, 即係邊個
Adblock要開vpn係咪正常?

唔係真vpn

無錯

真.vpn 應該係咁
IPhone 8啤機殼用模具、圖則流出 確認無背後Touch ID、鏡頭垂直擺位

https://unwire.hk/2017/04/30/iphone8mold/mobile-phone/

屌...iphone8 個直身雙鏡頭真係好冇美感

比例柒到好似htc eye咁 唐氏綜合症咁大眼

鏡頭機身比例 始終係5s同7plus果個比例最靚 最冇違和感 iphone7個鏡都醜醜地 太大

Gay cook

in 5s we trust
iPhone 7鏡頭
6/6s

唔係真vpn

安唔安全

你哋用㗎咩adblocker 我指block app入面嗰啲廣告

都係用 Adblock

https://appsto.re/us/R2AmP.i

呢個?

一樣

遲啲入錢買

個vpn唔係真係會連出街
係黑洞黎

真連出街既vpn 會俾你睇到
有冇人同我一樣IPhone6上左IOS 10.3.1之後 Home 鍵用唔到?重開個時話咩Touch ID 無法使用,之後個Home 鍵就用唔到

想知係我真係壞左機定咩
個icloud話爆左,check返用量係"文件用左3 gb幾,想問下睇唔睇到入面係乜黎?
documents and data個欄都係用左百幾mb, 唔知邊度用左咁多
相片個個已經off左
有冇人同我一樣IPhone6上左IOS 10.3.1之後 Home 鍵用唔到?重開個時話咩Touch ID 無法使用,之後個Home 鍵就用唔到

想知係我真係壞左機定咩

似係個home制連底板個度出左事,佢認唔到你粒home制

想知係我真係壞左機定咩

似係個home制連底板個度出左事,佢認唔到你粒home制

屌又要俾錢整

新同文堂
1password
instapaper
hoversee
stylish
reddit enhancement suite
pin it button
部ip6s冇插耳機都話我有插
搞到speaker播唔到 點搞
重開咗好多次機

入塵

可以點搞 已經用牙籤係咁了

bluetap
beats x把聲真係 成千蚊真係齋買無線

好彩冇買

睇左好多review,俾1188買 beats x 係為 apple 粒 chip 嫁咋
Iphone7啞黑色層皮好易甩
果邊已經變左小米台

真係滄涼到......

搞到我都返咗去睇一睇,仲留埋言
想問一下
iPhone 用戶,block 唔block 到人地sms?

問一下

我記得block號碼係block埋sms
部6仔 用左就兩年半有多 粒電仲有88%
更新完10.3仲係好順 想換機都唔得

好多frd都用緊6仔
個icloud話爆左,check返用量係"文件用左3 gb幾,想問下睇唔睇到入面係乜黎?
documents and data個欄都係用左百幾mb, 唔知邊度用左咁多
相片個個已經off左

係"文件" 個欄,知唔知點解
我部6s淨係連wifi既時候用到safari,用數據果陣就會話冇上網開唔到網頁,但係用數據係chrome係正常開到

請問有冇人知係咩問題

好多frd都用緊6仔

我都係用緊6仔但想轉大機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞