[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
會唔會係app問題 姐係有啲可以本身播住歌都仲可以開佢條片同時出兩種聲果啲

我熄左music app
都係咁
iPhone7個喇叭震撚到呢...
iPhone7個喇叭震撚到呢...

你用過Air 2同iPad pro未
買咗呢個等緊寄嚟
希望唔會爆炸啦
有冇用過?(Li-ion battery)
Whatsapp 最新ver.有返contact list未
買咗呢個等緊寄嚟
希望唔會爆炸啦
有冇用過?(Li-ion battery

係Poweradd先啱
Whatsapp 最新ver.有返contact list未

update咗

最怕未去到新低點

尋晚睇verge見到個touch id dongle改圖笑左我好耐

如果個樣咁柒,性能幾勁都好都唔會買 到時換7+好過

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

八月拎部6S去換電,又可以再戰幾年

$608

我係有問題個批,可以免費換電

想問下點解會咁
明明寫有位
Lihkg係咪突破症adblock
Lihkg係咪突破症adblock
Lihkg係咪突破左adblock

Kill lihkg update adblock 再試下
有時個adblock load 唔切/update 唔係最新

冇問題

你未試過唔代表冇

update咗

Pk mark

冇問題

你未試過唔代表冇

我部se有試過,要入adblock update

我試得最多嘅情況係上上下由Data轉Wifi
或者由Wifi轉返Data
咁就會彈廣告出嚟,Kill app再開就無事
諗緊出7plus定oneplus 3t俾屋企好
主要睇電量

睇過mr mobile review 3t好似真係正 又平一半
呢邊有冇人兩部都用過 可以講下優點缺點?

Android果邊班友 根本冇人用過iphone 淨係識吹奏

利申 自己係apple fans 呢部只係出俾老母用 佢淨係玩wechat睇youtube煲劇

update咗

Pk mark

唔會有 mark哥要保fb messenger
呢邊有冇人兩部都用過 可以講下優點缺點?

Android果邊班友 根本冇人用過iphone 淨係識吹奏

利申 自己係apple fans 呢部只係出俾老母用 佢淨係玩wechat睇youtube煲劇

android for識用電腦嘅人,it毒撚嗰類,多離奇古怪用法嘅人
apple for電腦白痴,簡單易用,聽聽話話跟足佢咁用嘅人用就一流

買畀老母基本上唔使諗
玩wechat就咪用Android啦
想問下點解會咁
明明寫有位
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/22/051030_832b1da3fea4dcc4a558e504fb604444.jpg[/im][img]https://na.cx/i/Qxiv2UZ.jpg[/im]

以前試過 好似逼你比錢咁

利申比左
呢家Mini2 換mini4好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞