[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔知點解個通話音量冇啦啦變到好細聲,有冇師兄知咩事

reboot
有冇人知道AOS 買嘢郵寄寄失左應該點做 佢寫住星期三到但琴日都仲未收到

打去問apple

打去速遞問啦

我終於知咩事 我今次手癢用apple pay埋單 點知原來apple pay 個地址得條街名 睇黎要聽日打去解釋番

p.s. 佢用香港郵政送貨
有冇人用money mgr. 藍底白豬果個app

你地會點紀錄現金增值八達通,八達通買野咁
你地會唔會計埋車費
近排啲電倒水咁倒 之前都唔會咁
有冇乜解決方法
利申iphone 7 plus 10.3.1
我想知點樣可以清走 app 既 cache
fb ig app cache 有成GB咁大

求其裝個巨app
ios會自動清cache裝呢個app

你地會唔會計埋車費

用開daily cost/Spentable
買嘢咪照計邊個category嘅嘢
增值八達通唔會計lost
真正spent咗出嚟嘅先計
點解icloud 明明用得1gb
頭先部ipad 無端端話icloud 儲存空間不足備份失敗

部iphone 又無事

你地會唔會計埋車費

我八達通淨係會攞黎搭車,所以入左二百八達通就當已經支出左二百,唔會理個二百點嘟

你地會唔會計埋車費

我增值係由cash transfer 去octopus
但係搭車點 好難計
有冇乜解決方法

熄background app refresh, handoff, spotlight siri suggestion

將icloud由push sync轉做manual sync
轉icloud mobile data backup

應該會回復正常核電

你地會唔會計埋車費

我增值係由cash transfer 去octopus
但係搭車點 好難計

呢d 約數算啦 根本好難計
有冇乜解決方法

熄background app refresh, handoff, spotlight siri suggestion

將icloud由push sync轉做manual sync
轉icloud mobile data backup

應該會回復正常核電

Icloud個個點set
熄左background app refresh 咁adblock DataFlow 個啲仲用唔用到
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左

要 restore

之前部iPhone import咗成個Camera Roll入去mac個Photo app度,換咗新機之後有冇辦法將啲相放返入去新iPhone嗰Camera Roll度(想跟返次序)

之前部iPhone import咗成個Camera Roll入去mac個Photo app度,換咗新機之後有冇辦法將啲相放返入去新iPhone嗰Camera Roll度(想跟返次序)

airdrop

部iPad用好多位?

咁你咪del左個app再login返
有無人用過閃魔30蚊個隻3d全包?
紅機想買張黑貼用
紅機想買張黑貼用

你要買埋touich id黑貼
紅機想買張黑貼用

買多部黑機換個mon先係完美
紅機想買張黑貼用

塊貼cover唔哂個mon
痴完外圍會有一圈白色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞