[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
想問MacOS既嘢

依家上app store見到有個app叫magnet $8hkd 有4*-5* review
有無人用過?點睇?

之前買beatsX送既$144仲未用想睇下有咩app值得買
想問MacOS既嘢

依家上app store見到有個app叫magnet $8hkd 有4*-5* review
有無人用過?點睇?

用marker油番黑佢
想問MacOS既嘢

有無人用過?點睇?

用marker油番黑佢

其實已經入左自己個帳 不過未洗過$1咁解
想問MacOS既嘢

有無人用過?點睇?

用marker油番黑佢

想問MacOS既嘢

有無人用過?點睇?

用marker油番黑佢

我回錯左

我買左magnet
如果mbp用就冇咩意思
因為個mon本身都細
如果係iMac 21/27或者自己駁mon就有用
beatsx果$144我用黎俾$8 iCloud

電池

講得唔好
即係好似andriod咁個狀態 由一開機果刻計
唔係由差完電先計

Download是但一個check battery life嘅app
入general度有得睇(uptime)

呢個app都得

$8版???

我好耐之前限免down左唔記得
原來要錢 sorry
想問MacOS既嘢

有無人用過?點睇?

用marker油番黑佢

我回錯左

我買左magnet
如果mbp用就冇咩意思
因為個mon本身都細
如果係iMac 21/27或者自己駁mon就有用

好有用喎window snapping
睇自己習慣鐘唔鐘意lo 我就13"mon都鐘意splitscreen睇野
10.31 快有 JB

我部 mini3 可以分屏
10.31 快有 JB

頂唔頂得順架
10.31 快有 JB

頂唔頂得順架

想學 chok 部 Air

10.31 快有 JB

頂唔頂得順架

air同mini3一樣都係a7
應該冇問題
10.31 快有 JB

頂唔頂得順架

air同mini3一樣都係a7
應該冇問題

10.31 快有 JB

頂唔頂得順架

想學 chok 部 Air

打兩隻大食game先會彈
10.3點解我用唔到wifi call
電話問題定wifi問題
ipad mini 4 開始慢同lag

唔知仲捱到幾時

唔知仲捱到幾時

電話問題定wifi問題

咩台?
電話問題定wifi問題

咩台?

唔知仲捱到幾時

11月個時先買 已經有彈apps 情況
電話問題定wifi問題

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係
電話問題定wifi問題

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?
電話問題定wifi問題

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

我都係近呢兩個禮拜先有wife call

到底咩事,困擾左成個月,咩方法都試過
電話問題定wifi問題

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

我都係近呢兩個禮拜先有wife call

我一路左上角都show唔到wifi call字眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞