[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
10.3點解我用唔到wifi call
電話問題定wifi問題

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

我都係近呢兩個禮拜先有wife call

我一路左上角都show唔到wifi call字眼

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出
回覆評分其實好有用
如果個有一啲重要嘢例如download link
用回覆評分排序就唔使追哂1001
回覆評分其實好有用
如果個有一啲重要嘢例如download link
用回覆評分排序就唔使追哂1001

所以太多低質會員
想好似高登咁就返高登
Pb4用落 電倒水嗎?

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

我轉用屋企一張smartone sim即有
定係因為我張1010sim有張know roaming sticker影響左

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

定係因為我張1010sim有張know roaming sticker影響左

Smartone 同cm係好好多
有冇巴用ipad pro自從up左上最新os之後
支筆就咁插c眼會用唔到
要入bluetooth menu connect先得

咩台?

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

其實有機會係你個wifi弱過csl訊號,佢係自動揀強d果個黎用

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

其實有機會係你個wifi弱過csl訊號,佢係自動揀強d果個黎用

但我屋企明明收得兩格
成日有人打俾我都打唔通
有無平價LIGHTING頭EARPHONE
想係訓教果陣用
而家出去都淨係見到3.5MM
有無平價LIGHTING頭EARPHONE
想係訓教果陣用
而家出去都淨係見到3.5MM

依家非官方既lightening頭earphone全部有噪音

一係買earpods, 一係買個lightening to 3.5mm轉插
想買beatsX
有無人有咩意見俾到?
有個post 個iphone 8 部機好似都幾靚仔
有個post 個iphone 8 部機好似都幾靚仔

Link?
想買beatsX
有無人有咩意見俾到?

自己上網睇review 喇
10.3點解我用唔到wifi call
電話問題定wifi問題

你入電話到開

CSL 係忽忽地
我都係

即係時得時唔得咁呀?

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

Smartone 同cm係好好多

smartone 好我無意見
cm....???
想問下Siri 讀WhatsApp個功能點用
想問下Siri 讀WhatsApp個功能點用

喂Siri WhatsApp 閱讀訊息

到底咩事,困擾左成個月,咩方法都試過

係咪有防毒定乜鬼block左
ipad mini 4 開始慢同lag

唔知仲捱到幾時

11月個時先買 已經有彈apps 情況

嘩咁mini 2咪唔洗用
Pb4用落 電倒水嗎?

感覺差過pb3
ipad mini 4 開始慢同lag

唔知仲捱到幾時

11月個時先買 已經有彈apps 情況

嘩咁mini 2咪唔洗用

之前仲心思思想買 mini 4,而家聽完你咁講真係唔駛諗
Pb4用落 電倒水嗎?

冇乜分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞