[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
請問有冇巴打用過 Anycast M2 plus?
經 iPhone AirPlay 播唔播到 MyTV SUPER?

MyTV Block晒所有野 逼你買個垃圾盒

ViuTV良心到爆 有Apple TV App

以為哩類電子野會破到佢添

咁又冇人用過哩隻野?
Mirror 睇片會唔會 lag?

算罷啦
佢會吿到人甩褲
蝗都唔放過
所以抵制cctvb
你我有責

果時smt 寬頻
寧要樂視都唔要tvb

經 iPhone AirPlay 播唔播到 MyTV SUPER?

咁又冇人用過哩隻野?

算罷啦
佢會吿到人甩褲
蝗都唔放過
所以抵制cctvb
你我有責

果時smt 寬頻
寧要樂視都唔要tvb

樂視起碼睇下4k動物頻道 wow 下
Tvb 開黎睇廣告
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左

要 restore

Data冇得救?

其實先前都有先兆, 部機用用下會reboot

琴日佢backup緊野個陣就出事

冇backup....

睇黎出左事 restore 都唔得 依家卡住呢度成半個鐘

似係同lg啲機一樣

咁又冇人用過哩隻野?

佢連直插出mon都block埋 Wireless點會比你用
佢本身就係想引你買盒
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左

要 restore

Data冇得救?

其實先前都有先兆, 部機用用下會reboot

琴日佢backup緊野個陣就出事

冇backup....

睇黎出左事 restore 都唔得 依家卡住呢度成半個鐘

似係同lg啲機一樣

molamola
近排啲電倒水咁倒 之前都唔會咁
有冇乜解決方法
利申iphone 7 plus 10.3.1

熄background app refresh, handoff, spotlight siri suggestion

將icloud由push sync轉做manual sync
轉icloud mobile data backup

應該會回復正常核電

Icloud個個點set
熄左background app refresh 咁adblock DataFlow 個啲仲用唔用到
6根本有設計缺陷

一出即買到而家好正常
6根本有設計缺陷

一出即買到而家好正常

品質無問題既..
係無乜誠意姐

咁又冇人用過哩隻野?

算罷啦
佢會吿到人甩褲
蝗都唔放過
所以抵制cctvb
你我有責

好耐無睇cctvb
wavlink 點睇
原生router 得2.4ghz
bb 100 駁pc 有9x Mbps wifi 得3x~4x Mbps
wavlink 點睇
bb 100 駁pc 有9x Mbps wifi 得3x~4x Mbps

得兩隻你揀
10.2 打後5s成日唔識detect Touch ID 點好

退休
10.2 打後5s成日唔識detect Touch ID 點好

退休

捱多六個月
最初係間唔中無sense個指紋 依家擺隻手指落去係無野發生 連try again都無 有時擺十秒佢又會解到鎖
有無人有同樣問題 10.2 10.3都係咁

Del 左佢重整

退休

捱多六個月
最初係間唔中無sense個指紋 依家擺隻手指落去係無野發生 連try again都無 有時擺十秒佢又會解到鎖

Del 左佢重整

重整個個畫面佢都要等十世先detect

退休

捱多六個月

Del 左佢重整

重整個個畫面佢都要等十世先detect

搵酒精捽吓金屬環
wavlink 點睇

得兩隻你揀

即係點
btw 唔要tplink
wavlink 點睇

得兩隻你揀

即係點

Asus / netgear
wavlink 點睇

得兩隻你揀

即係點

Asus / netgear

世界大戰
Lihkg做乜撚野呀個回覆評分
好撚樣衰呀 整返之前咁咪算
restore 係咪逼你一定要升ios 10?
Lihkg做乜撚野呀個回覆評分
好撚樣衰呀 整返之前咁咪算

低質會員發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞