[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
通常自己換電要預幾多錢?(電+工具)
用緊6仔舊電就死
想出去換但我喺外國所以好貴

睇你買咩電

最緊要安全唔會爆炸
個oneplus case用落又幾好 幾防滑
The enclosure has been entirely reengineered to make this first water-resistant iPhone
The enclosure has been entirely reengineered to make this first water-resistant iPhone

iPhone 7?

iPhone 7?

係呀
今日落雨咪講下
個oneplus case用落又幾好 幾防滑

我個日介紹完 你都即買
Iphone7同s8邊部效果能勁

Speedtest既話7快一個dou

7 plus 根本冇對手

6s 10.3.1
Iphone7同s8邊部效果能勁

Speedtest既話7快一個dou

7 plus 根本冇對手

S8 連6S都未贏到 (只計效能)
屌,好撚驚gay cook嘅iPhone 8
而家黎講,ipad應該買邊部好?二手都冇所謂
屌,好撚驚gay cook嘅iPhone 8

6s 10.3.1

急問!!!
iOS 10個Control centre「音樂」果版呢,永遠都停留左係「音樂APP」果度,
但比如我開蘋果動或者Nowtv果D 第三方APP,唔會Show去Control Centre音樂果度。
咁令到我有D 藍牙喇叭用第三方APP時出唔到聲。

有無人試過And 解決到呢個問題

急問!!!
iOS 10個Control centre「音樂」果版呢,永遠都停留左係「音樂APP」果度,
但比如我開蘋果動或者Nowtv果D 第三方APP,唔會Show去Control Centre音樂果度。

Bug? Restart部機試下?
繼續,例如以前應該好似YouTube APP咁,Control Center會變左係果個第三方APP。(所以駁藍牙喇叭後出到聲)

但依家大部份第三方APP都唔得,只會Show 「原生音樂APP」
(所以駁藍牙喇叭後不能出聲)

有無人明我

急問!!!

Bug? Restart部機試下?

純restart 的話試過了
想問大家係咪普遍問題。。如果大家都無事我先完全重置
iTunes backup左成粒鐘都未完 條進度bar爆左勁耐都未完係咩事
繼續,暫時測試。。。

YouTube得,蘋果動/東網唔得
Now新聞得,Now體育唔得
Bilibili得,千尋唔得

好撚鬼異 有無巴打都係咁
繼續,暫時測試。。。

10.3?
繼續,暫時測試。。。

10.3?

Yes
繼續,暫時測試。。。

10.3?

Yes

繼續,暫時測試。。。

10.3?

Yes

10.3 問題?
好似改到d 咩youtube background 播唔到乜乜乜
Apple 定期搞鳩d apps
會唔會係app問題 姐係有啲可以本身播住歌都仲可以開佢條片同時出兩種聲果啲
會唔會係app問題 姐係有啲可以本身播住歌都仲可以開佢條片同時出兩種聲果啲

如果apps 問題應該10.3 之前都有喇
不過要佢check 返係咪唔work 嘅apps 都有更新過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞