[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
se 9.3.1升唔升10.3.1 好

隨你啦

Sad but true

最怕未去到新低點

尋晚睇verge見到個touch id dongle改圖笑左我好耐

如果個樣咁柒,性能幾勁都好都唔會買 到時換7+好過

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

八月拎部6S去換電,又可以再戰幾年

Btw6s同7+個cpu是咪差好遠 見人講7+長開低電量mode都一樣咁順,但6s+開低電量mode,打機果陣收到whatsapp都會lag一lag,一般使用就好似冇咩分別

9.x果陣用過6splus 開lowpower打白貓 冇lag
而家唔知 但應該唔係差好遠

隨你啦

升左唔差, 冇LAG

反而IPHONE 6 LAG

隨你啦

升左唔差, 冇LAG

wifi收得差左

最怕未去到新低點

尋晚睇verge見到個touch id dongle改圖笑左我好耐

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

Btw6s同7+個cpu是咪差好遠 見人講7+長開低電量mode都一樣咁順,但6s+開低電量mode,打機果陣收到whatsapp都會lag一lag,一般使用就好似冇咩分別

9.x果陣用過6splus 開lowpower打白貓 冇lag

我記得你rose gold 6s plus用過幾日退左
whatsapp有無得SET通知唔著MON 要震同有聲就得
whatsapp有無得SET通知唔著MON 要震同有聲就得

唔開 show on lock screen 好似係
原來我齊晒最伏iPad

iPad 1 Air 1 pro9.7

ipad 1都伏

轉個頭iPad 2神到仆街

4s 都神到仆街
有個oneplus logo好怪

1+ vs iPhone 邊個贏性能
邊到仲有se 64gb賣 冇錢買128

為信

最柒既流出設計通常先係真

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

$608
有個oneplus logo好怪

1+ vs iPhone 邊個贏性能

iPhone

無touch id嘅6s+

搞咩

有同事換iPad mon,攞左粒home button黎玩咋嘛

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

我記得你rose gold 6s plus用過幾日退左

隨你啦

升左唔差, 冇LAG

用緊6唔覺lag
不過10.3冇話好明顯快咗
岩岩換左張carkoci mon 貼,閃魔滑好多

最柒既流出設計通常先係真

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

$608

我係有問題個批,可以免費換電
岩岩換左張carkoci mon 貼,閃魔滑好多

咁唔洗轉
Oneplus 個case 愈揸愈好手感 好似拎緊舊石
通常自己換電要預幾多錢?(電+工具)
用緊6仔舊電就死
想出去換但我喺外國所以好貴
用緊6仔舊電就死

睇你買咩電
Iphone7同s8邊部效果能勁
用緊6仔舊電就死

睇你買咩電

有冇核能電賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞