[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
最近部6久唔久個主鏡頭就會黑左影唔到
但重開機就會用得返
有冇人試過咁既情況?
細機 5.8吋full screen 3gb ram donle電
Iphone8
細機 5.8吋full screen 3gb ram double
Iphone8
tplink 不了
細機 5.8吋full screen 3gb ram double
Iphone8

?$$$$
apple music 有個問題 :

就係當你logout左 itunes / app store,
咁你apple music 下載左既 歌 會左, login 反之後又要重新下載過

想問下有無方法 可以避免呢個問題

Copyright問題

好唔方便, 事關好多時 要轉 外國apple id 先可以更新部份app

但一轉左 個app music 既歌 又無曬
workflow入面偷拍同camera timer點用
有冇用過巴打教下點set
今日搭地鐵見到條女好正 係正我面前 周圍都係人唔知點影
Iphone8

?$$$$

Iphone 8賣$8k是常識吧
連登出post有冇字數限制?
點check部機開左幾耐

電池

電池

講得唔好
即係好似andriod咁個狀態 由一開機果刻計
唔係由差完電先計

電池

講得唔好
唔係由差完電先計

電池

講得唔好
唔係由差完電先計

鏡頭入左2粒塵 有冇手足知邊隻清塵會好d?
Iphone8

?$$$$

Iphone 8賣$8k是常識吧

幼框真係會咩

LG 同 Samsung 都做到咁幼框,iPhone 做唔到的話就唔好講自己做旗艦機喇

好似冇具體咁講過

好似冇具體咁講過

網頁版有寫剩餘幾多字
呢度有無人睇開輕小說 咩apps介紹下

轻小说格子 by Jianqiu Xiao
https://appsto.re/jp/Fgmv8.i
? 冇用過

sorry for 殘體字

轻小说格子 by Jianqiu Xiao
https://appsto.re/jp/Fgmv8.i
? 冇用過

sorry for 殘體字

Thanks 想睇sao不過無
WWDC 唔知會唔會有奇蹟會有 mini 5
WWDC 唔知會唔會有奇蹟會有 mini 5

FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞