[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
部iphone個耳機突然要好大力先塞到個耳機
到底發生咩事

係咪有野塞住左

指導模式堅正
以後可以放心畀部電話個仔玩
我部6s 買左1年到
尋晚睇個電池仲有30% 今朝睇已經得番唔夠10%
係咪要換電
我部6s 買左1年到
尋晚睇個電池仲有30% 今朝睇已經得番唔夠10%
係咪要換電

頂唔順咪換電
我部ipad ios10
iphone ios9
我想問係咪ios9唔可以bluetooth connect ios10嘅personal hotspot?
我試左好耐都connect唔到
但掉番轉ios10 connect ios9就冇問題
另外用wifi connect就兩面都冇問題
試埋用mac bluetooth connect ios10都冇問題

iPhone唔可以用藍芽連去用hotspot

iPad iPod先得,原因你問Apple

撳唔撳好
Ipad mini2 用緊ios9.3.3 升唔升10.3好
Ipad mini2 用緊ios9.3.3 升唔升10.3好

用ipad 牛叉iphone 係咪無問題

會快d

有無負面影響
無就收埋個iphone 插頭

聽聞舊電會快死d 冇乜必要我都唔用

有冇專業人士解答

我同意 個人感覺

6仔打後已經完美配合ipad牛,唔會有事

Really

會快d

有無負面影響

有冇專業人士解答

我同意 個人感覺

Really

 WATCH S2🍇
用ipad 牛叉iphone 係咪無問題

會快d

有無負面影響

有冇專業人士解答

我同意 個人感覺

Really

用iPad牛叉6Plus叉咗兩年
用Battery life check仲有90%

有冇辦法改呢啲名

macbook air

轉英文

但係又唔想成個系統轉

有無負面影響

有冇專業人士解答

我同意 個人感覺

Really

 WATCH S2🍇

我5s都瘋狂用ipad牛
而家一解鎖就彈呢舊野出黎
ip7 條原廠線無啦啦充唔到電,駁埋電腦試過都冇反應,唔係apple store買,未過保,有冇得拎番去apple store換過條?
而家一解鎖就彈呢舊野出黎

Del 左個beta profile
ip7 條原廠線無啦啦充唔到電,駁埋電腦試過都冇反應,唔係apple store買,未過保,有冇得拎番去apple store換過條?

資料補充
試咗另一條apple受權,非官方嘅線,都係充唔到電,明明琴晚仲充到……

資料補充
試咗另一條apple受權,非官方嘅線,都係充唔到電,明明琴晚仲充到……

咁係你部機個port 柒左

資料補充

再補充
岩岩無啦啦充得番,然後我再試下駁電腦,又係駁到,之後再充番電,係充到(我係幾個usb頭一齊充),我再加埋其他電話一齊充,條原廠線又失靈,充唔到。
總之呢家係時得時唔得,好驚部iphone有事
以家出6s會唔會好唔抵?
以家出6s會唔會好唔抵?

睇用途
有冇人個連登app冇左回帶 一禁落去就話未開回帶功能,係post出面都冇左睇過個post個點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞