[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔好啊
https://www.macrumors.com/2017/04/19/iphone-8-aluminum-render-sonny-dickson/

就算sensor放機背
點解唔整落個蘋果度

咪臭係囉

以近年iphone經驗
早幾個月流出嘅相都多數係真

記唔記得6仔突鏡+bra帶天線圖係幾時流出

最柒既流出設計通常先係真

Sad but true

最怕未去到新低點

尋晚睇verge見到個touch id dongle改圖笑左我好耐
想問下有咩單機game推介?俾少少錢都唔緊要
同埋見你地之耐話隻mini metro好正 我見宜家$38 抵唔抵俾?

之前15?
另推介deemo

deemo係音樂game?
同埋見你地之耐話隻mini metro好正 我見宜家$38 抵唔抵俾?

之前15?
另推介deemo

mini metro之前$8

喊出嚟 $8?
咁我等佢遲d減價先再買

之前15?
另推介deemo

deemo係音樂game?

鐘意玩音樂game可以試下Dynamix
似psp版既dj max
話咁快就到左, 睇黎都係倉底貨, 包裝都有一層白色既塵

有個oneplus logo好怪

我岩岩都收到
張白色卡有乜用呢

手感粗糙
明明用緊iPhone都搞到變左one plus

手感粗糙

有冇多啲相

手感粗糙

係呢隻質料特性黎架喎, 防滑麻

我岩岩都收到
張白色卡有乜用呢

張白卡過晒期架啦, 用黎買ONEPLUS X

岩岩痴埋dbrand

我岩岩都收到
張白色卡有乜用呢

岩岩痴埋dbrand

我都想幫部iPad Pro同iPhone痴dbrand

就算sensor放機背
點解唔整落個蘋果度

咪臭係囉

以近年iphone經驗

最怕未去到新低點

尋晚睇verge見到個touch id dongle改圖笑左我好耐

如果個樣咁柒,性能幾勁都好都唔會買 到時換7+好過
邊到仲有se 64gb賣 冇錢買128

我岩岩都收到
張白色卡有乜用呢

岩岩痴埋dbrand

我都想幫部iPad Pro同iPhone痴dbrand

想貼得好, 都要交得學費

我都貼左兩次先貼得完美

咪臭係囉

以近年iphone經驗

最怕未去到新低點

繼續用7plus

以近年iphone經驗

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意
10.3.2pb3都仲係會respring
不過係不停轉app做緊野

以近年iphone經驗

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

八月拎部6S去換電,又可以再戰幾年

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

Btw6s同7+個cpu是咪差好遠 見人講7+長開低電量mode都一樣咁順,但6s+開低電量mode,打機果陣收到whatsapp都會lag一lag,一般使用就好似冇咩分別

今日穀雨
印象中lockscreen好似會show出黎?
se 9.3.1升唔升10.3.1 好

最怕未去到新低點

繼續用7plus

暫時6+,好滿意

Btw6s同7+個cpu是咪差好遠 見人講7+長開低電量mode都一樣咁順,但6s+開低電量mode,打機果陣收到whatsapp都會lag一lag,一般使用就好似冇咩分別

淨係開過一、兩次低電量,答你唔到

今日穀雨
印象中lockscreen好似會show出黎?

唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞