[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

我都係近呢兩個禮拜先有wife call

我一路左上角都show唔到wifi call字眼

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

我轉用屋企一張smartone sim即有
定係因為我張1010sim有張know roaming sticker影響左

Smartone 同cm係好好多

smartone 好我無意見
cm....???

公道講句支移連vowifi係幾快

係,我單純以vowifi 各台比較
當然cmhk其他🚮
以前部機插叉電會震一下
而家唔識,係部機有問題定有得SET?
人地打電話黎又識震
好似更新左10.3.1之後就係咁
6s plus官方皮套仲有無邊度有平?之前追post上metrosix買好平,而家得返silicone
或者有無其他正case
以前部機插叉電會震一下
人地打電話黎又識震

好似係靜音個時差電先會震?
以前部機插叉電會震一下
人地打電話黎又識震

好似係靜音個時差電先會震?

就係靜音個時差電都唔震
以前轉靜音都會震,而家唔震
但人地打黎又識震
想問下iPad air 2有邊隻keyboard case係平靚正
Kaiboard已經成功被棄

no update
想問下iPad air 2有邊隻keyboard case係平靚正

Logitech
dbrand 部6先

dbrand 部6先

變黑色?

我都係近呢兩個禮拜先有wife call

我一路左上角都show唔到wifi call字眼

慢慢等下喇
唔覺唔覺先會出

我轉用屋企一張smartone sim即有
定係因為我張1010sim有張know roaming sticker影響左

Smartone 同cm係好好多

smartone 好我無意見
cm....???

公道講句支移連vowifi係幾快

cmhk 真係xx 利 用緊
ipad mini 4 開始慢同lag

唔知仲捱到幾時

11月個時先買 已經有彈apps 情況

嘩咁mini 2咪唔洗用

之前仲心思思想買 mini 4,而家聽完你咁講真係唔駛諗

唔建議
dbrand 部6先

朋友揀左呢隻skin

變黑色?

dbrand 部6先

變黑色?

朋友揀左呢隻skin

有lihkg cap水仲使乜理kaiboard
想問ipad有冇player可以加速快播
dbrand 部6先

變黑色?

朋友揀左呢隻skin

幾錢

自己上DBRAND 睇下, 依家仲做緊20% OFF

BTW, 出左新skin

早排先響unwire見到篇鱔稿推薦kaiboard
之前用safari可以背景播youtube
但啱啱突然失敗左
點整都係跳番去音樂
點搞

利申,10.3.1
之前用safari可以背景播youtube
但啱啱突然失敗左
點整都係跳番去音樂
點搞

利申,10.3.1

我都有相同問題
想問ipad有冇player可以加速快播

標準答案: nplayer

早排先響unwire見到篇鱔稿推薦kaiboard

如果拎iphone去apple store檢查部機有冇事要幾錢?
講電話勁細聲懷疑底個喇叭收音有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞