[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
10.3.2 同 lihkg撞得好緊要 一用lihg就狂發熱 燒電

之前10.3.1唔會

希望之後出正式版會fix

咩機 我全部冇事

6s同7都係

Plus子你用咩機玩pb

6plus 7plus 5s pro9.7
冇一部熱 但係食電過10.3pb果陣

四部機全部上pb

Btw你咁撚多機既 rich chok
部 ip6 唔開 low power 搞唔掂 但係開咗又真係 load 得慢好多

因為粒A8開完low power會慢過5S

反而A9 開完都仲快過5S full speed

係 A9/A10開完都唔覺有慢到 完全夠屌打android
有無app整timetable推介?希望可以做到一三五,二四,六日各自有唔同routine, 容易互換,每個timeslor容易調整
之前用開daily routine, 不過作者唔再update成日crash, 有無介紹?

Google Calendar

有無d好d架
有無app整timetable推介?希望可以做到一三五,二四,六日各自有唔同routine, 容易互換,每個timeslor容易調整
之前用開daily routine, 不過作者唔再update成日crash, 有無介紹?

Google Calendar

有無d好d架

Fantastical 不過唔知做唔做到你要求
iPad 打直Split View 個Bug好嚴重呀。。。。
禁幾次就變左乜都無
iPad 打直Split View 個Bug好嚴重呀。。。。
禁幾次就變左乜都無

已經熄左Siri, background app refresh
Battery health 94%
屏幕亮度長期得25%左右

6s 10.3.2 pb3 全日淨係上連登

究竟係我部機有事定係連登有事

已經熄左Siri, background app refresh

你覺得呢

你覺得呢

6s本身電廢
10.3.2 同 lihkg撞得好緊要 一用lihg就狂發熱 燒電

之前10.3.1唔會

希望之後出正式版會fix

咩機 我全部冇事

6s同7都係

Plus子你用咩機玩pb

6plus 7plus 5s pro9.7
冇一部熱 但係食電過10.3pb果陣

四部機全部上pb

Btw你咁撚多機既 rich chok

我淨係留一兩部Jailbreak試野 以前係全部機JB

但係而家想試新野多d 同埋等iOS穩定先再JB
求救
我最近轉咗router r7000
但部6仔連wifi都係時斷時有 係咪有咩問題
我望wifi個位我搵到5hz但連唔到2.4ghz
屋企人有6s 7 同ipad5都冇事
求救

咁似係你機問題
求救

轉wifi channel,我試過係work
求救

試下先唔該兩位
Apple will replace your busted iPad 4 with the iPad Air 2

http://engt.co/2oiiFXW

屌之前開倉部iPad4壞貨佢話等緊Apple一換一
然後過咗排問佢佢話可以揀退錢
仲等我拎錢走去買iPad2017
唔怪得之啦
求救

未用過asus
有冇得set 13?
我Airport set channel 13 未出過事 用左7年
係咪尋日update先有返cap圖share?

LM
se仲用緊9.3.5 長期有10.2.1升級提示,升唔升好?博10.3?

直升10.3

唔見有10.3 update 喎
se仲用緊9.3.5 長期有10.2.1升級提示,升唔升好?博10.3?

直升10.3

唔見有10.3 update 喎

去儲存空間刪除咗10.2.1
求救

未用過asus
有冇得set 13?
我Airport set channel 13 未出過事 用左7年

我都係set左去13之後一路穩定使用
求救

未用過asus
有冇得set 13?

6仔可能舊既wifi chip
用返under 11既試試
求救

未用過asus
有冇得set 13?

6仔可能舊既wifi chip
用返under 11既試試

up乜 我set 13 iPod Touch 2都用到
求救

未用過asus
有冇得set 13?

最好好似係1,6,11
利申know how 教
求救

未用過asus
有冇得set 13?

最好好似係1,6,11
利申know how 教

我用An機check過附近太多 係13冇人用
好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞