[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
3最新上台出7仔好似幾抵

details plz

details plz

Details +1
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左

要 restore

Data冇得救?

其實先前都有先兆, 部機用用下會reboot

琴日佢backup緊野個陣就出事
6仔 個mon 觸控開始窒窒地
要熄mon 再開先得
係咪已經末期無得救

details plz

Details +1

雙e有講
轉會iphone冇耐
想問下6S有冇咩方法試下個NFC有冇壞

早兩日去百佳試下用APPLE PAY毫無反應
用touch id或者用密碼啪埋去部機度都係冇反應
轉會iphone冇耐

你咪試左囉
要熄mon 再開先得
係咪已經末期無得救

10.3.1?
我親戚有部6 plus 開唔到機 卡住係apple logo度

一陣又自己熄左

要 restore

Data冇得救?

冇backup....
要熄mon 再開先得
係咪已經末期無得救

10.3.1?

唔係,9.3.2
應該係用耐咗?
2017ipad已入
有咩mon貼好用
6根本有設計缺陷

好彩當年只係過河濕腳 冇攞嚟用
轉會iphone冇耐

拎去apple test
要熄mon 再開先得
係咪已經末期無得救

10.3.1?

唔係,9.3.2
應該係用耐咗?

Backup

Update 都唔得就準備換機
2017ipad已入
有咩mon貼好用

街邊20蚊膠貼
用玻璃貼=on9 重死人
請問有冇巴打用過 Anycast M2 plus?
經 iPhone AirPlay 播唔播到 MyTV SUPER?
經 iPhone AirPlay 播唔播到 MyTV SUPER?

MyTV Block晒所有野 逼你買個垃圾盒

ViuTV良心到爆 有Apple TV App

以為哩類電子野會破到佢添

咁又冇人用過哩隻野?
Mirror 睇片會唔會 lag?

咁又冇人用過哩隻野?

算罷啦
佢會吿到人甩褲
蝗都唔放過
所以抵制cctvb
你我有責
我部iPhone 7 用左個幾月,其間經常用用下wifi突然上唔到網,但左上角仍然顯示連線。
可以點解決?

咁又冇人用過哩隻野?

算罷啦
佢會吿到人甩褲
蝗都唔放過
所以抵制cctvb
你我有責

果時smt 寬頻
寧要樂視都唔要tvb

一陣又自己熄左

要 restore

Data冇得救?

冇backup....

睇黎出左事 restore 都唔得 依家卡住呢度成半個鐘

似係同lg啲機一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞