[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

http://m.techorz.com/smartwatch/mi-weloop-gps-sports-watch-hey-3s/

但係佢舊電屈機

其實 AW 都冇咩玩,睇時間睇 message 多,我試過用兩日都夠電,再講都習慣了每日差電了,一返到屋企就放上錶架

求救
想係部6s 過落6s plus 到
但部6s plus 回復備份左好多次都係咁
部6s 都重新backup過幾次都係咁
兩部都係iOS 10.3.1

iTunes 最新?

係啊

求救

iTunes 最新?

係啊

reboot 換下usb位?

求救

iTunes 最新?

係啊

Apple 既 website 只講左兩句:

如果提示指出發生錯誤
如果訊息指出 iTunes 因為發生錯誤而無法備份裝置,請檢查您是否擁有最新版的 iOS。接著,請在 iOS 裝置上開啟 App Store,並點一下「更新項目」,以確認裝置上所有的 app 是否皆已更新。如需更多協助,請聯絡 Apple 支援。
pb5已出
pb5已出

出到呢一刻
同依家個正式版分別大唔大
想問下有冇人upgrade左最新ios之後
都係用safari開YouTube, 背景播片既function冇左?

搞到聽網台好唔方便

近日係咁

我今日晏晝先突然係咁
明明咩都冇搞過

轉做desktop site

都係失敗
唔該巴打先
pb5已出

升左
升完10.3.1個iCloud back up唔到
已經洗過機 可以點做
Ip6

求救

iTunes 最新?

係啊

用左幾部電腦都係咁

求救

iTunes 最新?

係啊

Apple 既 website 只講左兩句:

如果提示指出發生錯誤
如果訊息指出 iTunes 因為發生錯誤而無法備份裝置,請檢查您是否擁有最新版的 iOS。接著,請在 iOS 裝置上開啟 App Store,並點一下「更新項目」,以確認裝置上所有的 app 是否皆已更新。如需更多協助,請聯絡 Apple 支援。

吓真係關啲apps事咩
以前部機插叉電會震一下
而家唔識,係部機有問題定有得SET?
人地打電話黎果陣又識震
好似更新左10.3.1之後就係咁

有冇巴打最近幾日唔可以BACKGROUND聽YOUTUBE?
有冇巴打最近幾日唔可以BACKGROUND聽YOUTUBE?

尋日晏晝開始
已經洗過機 可以點做
Ip6

唔夠位?

尋日晏晝開始

X2

尋日晏晝開始

X2

唉屌, 好唔方便, 係唔係迫人買YOUTUBE RED?
已經洗過機 可以點做
Ip6

唔夠位?

仲有好多位 backup1gb到 iCloud 有4gb

尋日晏晝開始

X2

唉屌, 好唔方便, 係唔係迫人買YOUTUBE RED?

香港都未出
想買都唔得
已經洗過機 可以點做
Ip6

唔夠位?

仲有好多位 backup1gb到 iCloud 有4gb

試下del左個舊backup 佢,重新backup?
我鳩估
Kaiboard已經成功被棄

我都無用,用返apple 嗰個,其實幾好用

用開中英連打返唔到轉頭

始終都係好用過原生嗰個嘅
但收咗皮用返原生都問題不大
如果未用過kaibaord就最好唔好開個頭,繼續用原生
各位師兄,想問點樣唔比mac os 自動下載iCloud 既野?
以前部機插叉電會震一下
而家唔識,係部機有問題定有得SET?
人地打電話黎果陣又識震
好似更新左10.3.1之後就係咁

唔記得係邊個位開返
爆左mon塊玻璃 有冇街外鋪可以推薦去整
大約要幾錢?
果邊已經變左小米台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞