[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
restore 係咪逼你一定要升ios 10?

yup

yup

咁點算
窒mon,想restore 睇下有無救,咁狗㗎

yup

咁點算

升10.3啦
唔該 換左細佬部iphone
但左插落電腦之後itune hang機
有無人用rocket roku?
點樣可以較下載既片係咩質素?

yup

咁點算

不如解釋下做乜唔升
我唔明點解成日要有呢份堅持
Lihkg做乜撚野呀個回覆評分
好撚樣衰呀 整返之前咁咪算

低質會員發現

真係樣衰都唔講得

低質會員發現

之前隱蔽啲係右下咪好囉
而家係左下整個框係到做咩姐

低質會員發現

之前隱蔽啲係右下咪好囉
而家係左下整個框係到做咩姐

佢放右下果時都有bug 如果句野長過半個mon就成日推左段字落下一行
買左部翻新MacBook pro ,有咩要檢查? thx

有保養唔驚啦

Apple 官方 refurbish?

係就唔撚驚
IG更新完就用唔到
iOS 10.3.2 beta 4
好多 sources 依家話 iPhone 7S/8 會推遲 mass production

好有可能係因為要放 Touch ID 係screen 下面

利申: 跪求唔好放後面
wavlink 點睇
原生router 得2.4ghz
bb 100 駁pc 有9x Mbps wifi 得3x~4x Mbps

得兩隻你揀

即係點
btw 唔要tplink

Asus / netgear

https://www.asus.com/hk/Networking/RPAC52/
呢隻??
wavlink 點睇
原生router 得2.4ghz
bb 100 駁pc 有9x Mbps wifi 得3x~4x Mbps

得兩隻你揀

即係點
btw 唔要tplink

Asus / netgear

世界大戰

三幾百蚊既野都可以世界大戰
有冇人試過部機無啦啦要求reset Apple ID 密碼,話too many login attempts
唔該 換左細佬部iphone
但左插落電腦之後itune hang機

重裝iTunes
apple music 有個問題 :

就係當你logout左 itunes / app store,
咁你apple music 下載左既 歌 會左, login 反之後又要重新下載過

想問下有無方法 可以避免呢個問題

就係當你logout左 itunes / app store,
咁你apple music 下載左既 歌 會左, login 反之後又要重新下載過

有冇巴打用過data flow? 求教學