[月經] iOS集中討論區 (13) mini 還有5?

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
iphone長開低電量舊電會唔會壞得快

.....你覺得 發熱少左 會仲快壞?
我5s長開左2年Low power 舊電仲好左
iOS個Low Power真係好堅!
6s長開Low Power可以今朝十點用到依家,全日除咗夜晚餐飯差過半粒鐘尿袋,到依家仲有21%電 使用時間7個幾鐘,待機14個鐘
部 ip6 唔開 low power 搞唔掂 但係開咗又真係 load 得慢好多
iphone長開低電量舊電會唔會壞得快

.....你覺得 發熱少左 會仲快壞?

純9up 唔知點解咁諗
6s plus開左低電量都唔覺有慢到
6s plus開左低電量都唔覺有慢到

A9開真係唔覺
A6-8 明顯慢左
部 ip6 唔開 low power 搞唔掂 但係開咗又真係 load 得慢好多

因為粒A8開完low power會慢過5S

反而A9 開完都仲快過5S full speed
個iPhone 6 皮套用到花晒

岩岩醒起Oneplus 有出過個 Sandstone Case

而且仲有驚喜價

https://oneplus.net/hk/sandstone-case
The Sandstone Case for iPhone - OnePlus (HK)

巴打 點樣先可以做到咁平

而家連條link都入唔到

手機入會入唔到
入呢條link l

https://oneplus.net/hk/oneplus-sandstone-case-for-iphone-6-6s
I

入到喇巴打 thanks

但我入到去個價係$104
點先做到$84
6+到依家4月先頂唔順1gb ram同舊老電
撚過下7除左3d touch同mon較最暗係暗左少少之外都無分別

換部細機32等年尾換新定大機128長用好?
個iPhone 6 皮套用到花晒

岩岩醒起Oneplus 有出過個 Sandstone Case

而且仲有驚喜價

https://oneplus.net/hk/sandstone-case
The Sandstone Case for iPhone - OnePlus (HK)

巴打 點樣先可以做到咁平

而家連條link都入唔到

手機入會入唔到
入呢條link l

https://oneplus.net/hk/oneplus-sandstone-case-for-iphone-6-6s
I

入到喇巴打 thanks

但我入到去個價係$104
點先做到$84

係WOR
6+到依家4月先頂唔順1gb ram同舊老電
撚過下7除左3d touch同mon較最暗係暗左少少之外都無分別

換部細機32等年尾換新定大機128長用好?

睇你博唔博佢新機出到識飛 我就覺得唔會出到咁勁

大128長用都冇問題啦 咁勁 用緊
回覆都有評分好似攪到越來越複雜,簡單啲咪幾好

幾好,我覺得一早要有
不過頭post唔使,同本身個正負評撞撚咗

同埋幾時先肯搞返清吹水台個概念
吹水台明明係總覽嚟,其實要開多一個真正嘅吹水台嚟做分類先合符邏輯
而家係將以前高登亂鳩咁嚟嘅嘢帶埋過嚟,理應要執返好佢
我上星期去日本旅行
然後順手係日本換埋電池
條女部iphone 6+用用下突然間無電
係香港換 好驚係大陸電
日本換20分鐘左右,5900yen
心理作用好啲
safari㩒youtube link變左咁既
開app唔全白

我上星期去日本旅行
然後順手係日本換埋電池
係香港換 好驚係大陸電
心理作用好啲

你肯定日本換嗰舊唔係大陸電?
se仲用緊9.3.5 長期有10.2.1升級提示,升唔升好?博10.3?
iOS個Low Power真係好堅!
6s長開Low Power可以今朝十點用到依家,全日除咗夜晚餐飯差過半粒鐘尿袋,到依家仲有21%電 使用時間7個幾鐘,待機14個鐘

我上星期去日本旅行
然後順手係日本換埋電池
係香港換 好驚係大陸電
心理作用好啲

日本apple store 5900yen 咁平
香港$608
se仲用緊9.3.5 長期有10.2.1升級提示,升唔升好?博10.3?

直升10.3
我朋友部6+無啦啦唔touch moon會自己郁 係咩事?
我朋友部6+無啦啦唔touch moon會自己郁 係咩事?

死moon
有無app整timetable推介?希望可以做到一三五,二四,六日各自有唔同routine, 容易互換,每個timeslor容易調整
之前用開daily routine, 不過作者唔再update成日crash, 有無介紹?
update 完最新ios之後 down唔到同delete 唔到相 有冇巴打知點解
有無app整timetable推介?希望可以做到一三五,二四,六日各自有唔同routine, 容易互換,每個timeslor容易調整
之前用開daily routine, 不過作者唔再update成日crash, 有無介紹?

Google Calendar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞