隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
利申唔識佢post間嘢
但係如果係因為使用方法唔正確
都有機會搞到發炎
其實正常人都知IG SHOP之所以平啲
係因為售後冇其他網店/專門店做得
我就真係唔敢亂咁喺IG買埋啲冇人識嘅「韓國牌子」
幾靚都係咁話
好奇問邊個網
ching你都係咪幫襯IG去D大少少ge網買啦
搵D有正版正貨logo (pinkicon有 不過藍)
應該都有好多其他選擇
隨時係淘寶con
唔知買開就唔想轉鋪頭,懶得搵
分分鐘係啲「網紅女神韓國CON」
算啦 唔信咪唔好買
你無證據就話人假貨

唔知你係咪講緊我啦
我無話過佢d con好戴過專門店
專門店有瑕疵唔出奇
我n年前去lenscrafter買acuvue都試過一開就裂
你去chanel三萬蚊買個手袋都唔一定百分百完美啦
專門店貴啲咪有保障囉
你cheap唔想俾咁貴 太平又嫌人假
咁請問你邊間買con可以俾入貨證明你呢?
可以post出黎比大家見識下

我唔需要做打手
你無幫襯又因為一個齋up無證據嘅ig大肆宣傳
我都懷疑你喺對家想踩低人喎
呢度好多對人唔對事就真係嘥鳩氣
大把黃店賣緊淘寶貨
selfridges一樣可以買到懷疑假袋/次貨
嗰啲正貨標誌仲搞笑 俾錢都攞到
一向上網買嘢唔信唔好買
olens lensme lenstown etc
絲打幾多近視,我有朋友近視深左倒數唔啱平賣
350/450
佢係350 .. 好似有幾盒,要唔要
有色?留tg?
你買左邊隻?我都買左兩盒realfit未開

我之前都試過戴Olens唔記得咩色又係對唔到焦咁,其他色又冇問題
我反而覺得Lenstown oneday好過Olens oneday
我買左黃色盒嗰隻,諗住返工戴應該唔會太過誇張

不過有時戴其他Con都會一戴就對唔到焦咁,要滴眼藥水先得
計返長遠兩幾三十年con錢同con水
做smile抵啲所以諗住用曬呢半年嘅量就去做手術
Olens果D乾
town果D多D Silicone同埋D款多變化d
我自己鍾意D誇少少
靚唔靚
好驚有後遺症 不過我如果就算做完
都會繼續買color 扮靚用
最近Lenstown Rose2做緊特價
仲未開嚟用,原本諗住買Holoris見有呢隻又細著色直徑就買嚟試下
嗰隻冇咩放大效果返工用就啱,太誇張又比人投訴

睇相都覺得幾似戴過嗰種Spanish Brown,所以揀類似嘅款

不過我唔敢戴住con訓,一次就移哂位,另一次就吸住左除唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞