隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
戴幾個鐘不過都係轉Oasys
依d錢唔慳
大家有冇小直徑既color con推介下
買過13.3(聲稱微微大眼既)戴完之後覺得明顯放大
再買12.8 都仍然係大得唔自然
可能我單眼皮 眼白又比較少
revia basic / pure barrier?
依兩款13.2 睇落會唔會好大
有冇試過Viviring?
覺得color con好難分正反
要帶上眼先知
冇呀 好想買黎試下 不過見佢係13.0 之前試12.8都覺得大
定係其實關個花紋事?
Olens scandi 11.9
我有時都要睇一陣先分到
之前試過唔記得睇,化化下妝甩左
你地配咗幾錢
price搵到間195 一盒無散光
呢一款男仔戴都好少會出事,個紋比較自然
我試過戴moist成10幾個鐘完全無唔舒服
我覺得同老左都有關係 我中學戴到而家
日日12個鍾以上 眼真係易乾過以前
要舒服就要轉
我自己對電腦既話戴moist四五個鐘已經會乾到要滴眼藥水,但唔對電腦既話戴10幾個鐘都ok,所以平時返工對電腦我都係戴返oasys, 舒服好多
olens真係好on9 就係貪唔洗等先係專門店買 點知比完錢仲要等 依家等咗五日都未有得拎
有無人知邊度買眼藥水平?
絲打我同你都一樣
我試過revia melts Bare, pale mirage, most iris都幾好 唔會好大但又唔會好似olens Spanish咁細
好似係12.6
感謝 我睇下先 pale mirage好似幾靚
但之前買咗13.3嗰啲仲有9對呀救命
之前都試過買13.3 唯有頂硬上去邊都淨係戴佢
香港Olens咪即係Pinkicon

寧願幫襯代購好過,仲有得撘埋其他牌子一次過買
仲要藍
屌中伏我依家先知兩間都係一樣
之前係諗住帶上眼既野 都係喺專門店買返 但係以後都係揾代購算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞