隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
係,我day 同 week 都覺得acuvue 整體唔錯
想試其他牌好正常,如果有budget, 其實day con 係最衛生
好 唔該絲打 應該會配番day con 我驚我買week當左day咁戴 我除落黎 勁快手就會dum左
我都係戴Clariti,你戴緊Acuvue邊一隻?
moist個隻
我以前用過Moist試過幾次都係乾到甩
Clariti就冇咁容易乾,我係經常一戴就戴12嗰鐘嘅人嚟
但唔好嗰樣就係難除返落嚟
幫你google左 Secret Candy Magic 1 Day No.1 Chocolate 第一頁已經有好多了
你再追圖mode睇下黃con list有無google search到ge網
睇物料 我現在都係會選silicone ge con 無咁乾
moist真係不了
Moist真係好伏,用咁多隻透明Con最唔掂就係佢
,仲衰過普通物料嘅Color Con
我之前戴過台灣啲Color Con戴左大半日都仲好舒服
用開日本revia唔乾好舒服 但開始想長戴覺得有d貴
想問bc 8.6 有無其他自然week/ 月款好推介
有oneday新出好似係
真係靚 利申買左nude同beige
我費事自貼自爆 我google張圖比你 上眼效果就係咁差別唔遠
beige係淺色 明顯
nude真係自然 素顏ok
另外一提出奇地舒服 全日唔乾
本身以為唔係day con應該瀨野
性價比算高 120$一對 (我買果陣買二送一)
咁啱嘅,我之前見idol終於出Day 我先買Beige 1 Day,順手買左對Nude Brown
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞