隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我係買開既ig shop度買
但係度開名好似唔係幾好
Kochxx 睇下搵唔搵到

係呀 咩血管增生個d
想請教下你哋喺邊度買con多
淘寶

利申 未盲
有啊 Lensme olens都有
有無人要台灣牌子con
Limestone真係好正
同圖一樣
不過唯一缺點係佢地隻con好乾
想知vivi ring你買咩色? 我都心郁郁想買
唔知點解我戴vivi ring 勁唔舒服,試左幾次都係咁
我戴olens 其他系列都唔會咁,Russian 同Spanish 系列我自己覺得係我試過嘅con 入面數一數二舒服
我有諗過關唔關bc 事,但vivi ring 同spanish 都係8.7
我戴spanish 又冇事

仲有最近幾鍾意戴molak

下面個四款我都有,最鍾意係mirror gray
少少混血得黎又唔誇張唔會似白內障
仲要勁舒服,最耐試過戴左十個鐘
topards 我都有,又係未戴
我成日盒盒都開下
我同你一樣
olens試咗好多得vivi rings唔舒服
好似見到個黑色圈咁戴到頭痛
而家戴lensme holoris仲靚啲
Russian我反而唔得 乾到裂 可能真係弧度問題
正呀topards 個紫色 佢仲要出埋散光 crazy
我又冇頭痛,但係勁吉眼
我戴spanish 戴成十個鐘都冇事,戴vivi ring 就兩三個鐘開始吉
但係spanish 同vivi ring 都係8.7,我戴spanish 完全冇事勁舒服
我都買左紫色同藍色,仲未戴過
topards 同molak 係咪同公司,我覺得佢地都有d 似
散光day con邊間點先最平
一時用得多就想戴2week 但一時唔成日戴又想配番day
有無巴絲對Olens tika 3 con gray有興趣,我試完之後發現對佢個材料敏感仲有三對閒置左
lm
我係跟返啲度數同線位係HKTVMALL買,特價嗰陣好撚平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞