隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
散光去到275度
係咪無day colour con 買?
之前睇過 唔平喎 定係ig見到個啲平得黎係假 依家得番幾隊係手 仲未買
我有隻眼散光都275 但我配散光con係配2.5定2.25 好似散光color con都配到
應該要特別訂月con或者年con
我都係做特價嗰陣先入多啲,ig shop未幫襯過,因為都唔知邊間信得過
想問下大家會唔會淨係戴一邊con因為我右眼嘅度數得好少,視光師同我講淨係戴左眼就得,右眼可以唔使。我問埋配con嘅鋪頭,佢都話淨係戴左眼就可以,右眼唔使戴之餘直情配唔到個度數比我。但我未聽過戴一邊唔戴一邊想請教下大家,唔該
咁咪好帶隱形眼鏡可以慳錢
有冇巴絲喺contactlenseasy買過
見到隻clariti散光都幾平
生咩瘡 係咪透透地明 黃黃地好似咁
之前盒Clariti 就係幫襯佢地,幾平冇伏
眼瘡呀 比呢啲嚴重好多
驚洗唔乾淨不如買日con保平安
買過冇伏+1
屌我有生左幾粒
可以點搞
冇 由佢自己好 好似冇得斷尾 嚟幾年都係反反覆覆咁生 洗多啲手同con 乾淨啲
想問下有冇配con既黃店
未配過 想配day con
銅鑼灣樓上鋪 nu optik 配過,有牌視光師,幾細心解釋得幾清楚,ig有曬價錢
追po 圖片模式有個list
對acuvue冇咩信心,moist甩到痴晒線,define都唔夠膽返工戴
用緊1day acuvue moist 有時一戴落去好似好乾 又有啲嘢銀住咁 係咩原因
因為隻con真係垃圾 乾到甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞