隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
8.8我戴開moist 9.0岩岩好

我諗真係唔岩
有冇邊間係有人親身試過? thanks
我自己係gopopxxxxxx買開 因為佢真係好多款 同埋唔貴
但如果你話實體驗眼就要等其他人分享了
新買兩盒RêVIA 1 DAY Nostalgia
一盒550度 一盒600度
每盒仲有9隻 發現太大唔啱我
有興趣可以tg我
https://t.me/hamtaro6
我係aqualens買過好多次,唔覺係假野,不過店主態度有問題係真,隔住個mon都西口西面,講野又串柒柒咁
眨眼後鏡片移位即係弧度唔啱...
可以洗幾舊水去poly optom clinic 做ocntact lens fitting
驗好耐,不斷照你隻眼又係咁八個角度推
理應推走後一眨眼隻con 返原位先叫fit
咁唔買佢地都係支持其他黃店啫so far都未比人水過嘅

Genic都有地方我欣賞嘅,con嘅價錢真心抵(抵到我覺得會比代理話)同設備齊全,照弧度果部去過三間眼鏡舖配con都係第一次見
最緊要幫襯黃店
想問下各位 有冇人用過博士倫新出嘅ultra one day 想知係唔係真係咁濕潤 同埋 易唔易戴除
我用oasys好難除 仲有幾盒擺左係屋企
本身用緊coopervision myday其實都幾好
不過見有新野 想聽下各位review
撘單問下myday 好唔好用?

Clariti 難除到我有陰影,尋日除左成個鐘都除唔到落嚟
香港買Revia 邊到買最抵?
日本網有冇得買架?
DONKI有得買,但應該唔係最抵
唔該晒
我見公價$128
想睇下有冇眼鏡店係平d
Genic 多唔多散光con揀
呢隻有免費試戴喎,去fb問,亮視點試戴仲免驗眼費
我想問呢間舖有冇額外收驗眼費個d?
有冇俾幾樣con你試?
唔該哂
無驗眼費呀
我淨係試左一款咋,因為我本身就想買果款,就無試咁多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞