隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔係都一樣係8.5咩

Define 暫時出街戴仲得,幾個鐘唔死得

平時啲唔太掂嘅con仲會洗面染髮嗰陣戴下清左佢,Moist 真係唔掂到我決定成盒車落垃圾桶
旺中二樓格仔鋪
其實define新果個要類似款有日本隻 Chouchou candymagic
唔洗用垃圾define

moist真係負皮如潮
完全係我戴Mosit嘅嗰陣,真係眨眼都會甩

又唔係平,要平我戴B+L好過

Define就冇咁衰,係有幾次戴耐左返屋企就即甩,所以嘅兩隻真係以後都不了
如果左右con數唔齊大家會點
你想講唔同度數?咪買兩盒囉
講緊唔同度數加上數目(存貨)唔同
買第二個牌子
儲埋一堆係屋企戴就算,啲色差唔多就直接照戴出街
有無散光colour con推薦
屌我以為係我對眼鬥雞所以佢移位
Blackpink代言隻con好唔好戴

鍾意淺啡但我對眼係深黑
有咪con推介
想知邊度有得買ever color既con
一直覺得好靚但係唔知邊度買會好啲,驚中伏買咗假野
有冇代購?
唔想直接係樂天買,運費貴要一次過買好多先抵,但唔想大批購入,想試下先
啱啱爬完post見到個個都話acuvue moist唔好用
我已經用咗幾年到呢排覺得有啲乾
試過用oasys但覺得冇乜特別就無再買
上面話olens個隻有冇絲打用過真係ok想試下其他嘢
多款 lensme torica
靚 topards
舒服 seed
moist真係垃圾
olens邊隻?我覺得misty ok
但同牌子russian好乾

利申 moist追擊手
尖沙咀美麗華Tokyo lifestyle有
如果透明con可以試下coopervision
Seed!moist係垃圾
但我本身用moist BC8.5
Seed係8.8 我驚唔啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞