隱形眼鏡contact lens 交流區(2)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇咩con啱運動?
戴短時間買最普通嗰隻就得(除咗moist),除非你有散光
我戴兩隻都係乾,不過Moist 直頭係戴一陣已經會甩出嚟
試下seed pure/pegavision 維他命B12
有冇人知Bqlens呢間點?
上網買見到佢平好多
想知啲con個價錢低有冇壞處?會唔會係假嘅之類?
如果價錢平冇壞處咁係咪揀最平嗰間?
btw 係指賣同一款嘅con,間店價錢平
但con都係大牌子嚟 Acuvue 博士倫嗰啲
唔該
我買開呢間 覺得冇咩問題
大牌子都有行貨個label
有冇試過acuvue color con d新色 乾唔乾? 用開啡色想試新色

而家帶緊博士倫2weeks透明con返工
一日帶10個鐘左右, 覺得有d乾

追post見到話acuvue oasys好用
想問下有冇人用過acuvue oasys 2weeks同博士倫2weeks?
想知acuvue oasys 2weeks會唔會保濕d

又或者有冇其他2 weeks既透明con係保濕過博士倫2weeks架
正常都會去鋪買 起碼有人介紹下
我覺得ok 如果都係d多人follow同埋有實體地址可以
覺得一般少少乾
我最近轉開ACUVUE Oasys One Day散光隱形眼鏡,戴落幾舒服
最近喺網店買咗6盒$1589 仲有再9折,我覺得算平
想問你係邊一間網店買嫁?散光係其他網店買都幾貴😞最平都要成270一盒
呢間https://www.cozybuylifestore.com
應該係新開,我見到幾抵,就試吓買,第二日就收到貨 好快
我見到有香港行貨標籤,我就放心晒
Okay ,我上去睇下先。
5p
買咗灰色同埋啡色
好靚
我戴咗十幾年colour con
主要都係acuvue define同埋 freshkon
只會去眼鏡專門店買同埋配
唔明啲人點解會貪平淘寶con
對眼衰咗就返唔到轉頭
日con用開樂天
我都有
你唔講完全唔記得ed名
仲有果陣有d不知名品牌popteen小翼同款ge蜜糖啡
果日剪頭髮幫我染頭個妹妹問我戴開咩 傾起con
跟著佢話佢同佢d朋友依家個個都係天貓買con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞