[威士忌19] 威士忌廠陸續停產抗疫

1001 回覆
37 Like 2 Dislike
知唔知邊間有得買tamdhu15 single malt
你都你算鳩數吧啦
總有師兄係又唔撚係全部都係
同埋我都睇唔出你引篇文同唔認同緊d咩
波巴只係講比起rosewood 有更好嘅bar揀
你唔認同即係你覺得比起rosewood冇更好嘅bar?

你除左whisky知識之外 撚人一樣要學下
睇到我頭都大撚埋,我已經特登唔理你地嘈乜,仲要發神經
其實不如大家唔好再理隻小學雞
由得佢單吓機係場邊自己開心吓算喇
大家點睇南投omar 出既 cask strength sherry同 bourbon,仲有風味桶??
有無試過佢隻小英就職紀念威士忌?
完全不知所云

你除左學做人,搭單學埋中文會更加好
真乖
幫推
我都搵梗邊度買
如果係吹水鳩up我話之佢
但起因係有新人問想入門試多d廠

打左一段字都刪左, 廢事再講
新手睇頭(幾)po la
CLS成篇野睇完都唔知嗡乜
有專門serve威既Whisky Bar唔揀,死都要揀酒店Bar仲要話人淨係去威吧係做乜鳩
真心建議去一次威吧,睇下人地有咩酒先啦
今日又多一批學生復課, 希望唔好再有細蚊仔入黎搞搞震
===========
呢度有冇巴/絲抽到紅心口?
幾靚既女都有屌厭既一日,你來來去去嗰兩招,有咩新花臣再搵我試鐘
第一支32 太好,之後20其實我麻麻,即管睇下呢枝點
我有小小係手可以讓俾你嘅
有意留tg
蘇同日威但唔計鬼佬同日本人

Wine tasting dinner 唔見有whisky

即係

我覺得無人食白飯(唔計亞洲人)
我去咖啡cupping 從來無見人飲茶

多謝提供今日笑話

Sorry我上邊錯左,你真係不斷有新花臣
仲有,一家之言係讚你,都話你要進修下中文,自己查下一家之言點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞