[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你係唔係做左76個成就?
我見佢條片淨係得76個
實際全成就係82個
隱藏成就?頭先開好似係有6個隱藏成就未開
我試完 見gwent拎曬所有reward我就無理住

你check下紅圈位置 我就有82個成就
係 得76/76
見GOG都show有6個hidden
想問問點解我無LocalLow嗰file
SaveData入面乜都無
Administrator都無
得個Default>AppData>入面可以話係乜都無
living legend -> 呢個應該唔關事
剩低呢堆未有 好似 聽日夜晚試下打
Do no harm
For the good book states
Distillation of Filthy
Perfectly harmless
Lord of the moulderwood
Gvaern Ichaer
你有無就咁開過一次game?
如果無試下開一次先 先會create個savedata folder
有啊 玩咗幾個鐘 但唔知佢save咗去邊
關唔關雲端檔同步事
你係唔係搵唔到locallow
搞咗半日 又唔熟電腦嘢
呢6個都係有key reward既成就黎wo
總共11條key
聽日開gog thronebreaker confirm下
我係gwent見唔到
終於揾到 感動thanks兩位巴打
其實呢6個唔難做 因為可以揀chapter做
For the good book states同Distillation of Filthy就chapter1
Lord of the moulderwood同Do no harm就chapter2
Perfectly harmless就chapter3 Gvaern Ichaer就chapter4
呢D戰鬥好似唔skip得 skip左就冇成就 唔知係唔係
你而家不如用呢個
https://www.bilibili.com/video/BV1QE411w7Nf
可以直接做超多成就+攞曬閃
已經用咗爽皮
你做完順便睇下係唔係好似上面位巴打咁只做左76個成就
冇做果6個係唔係同佢一樣
我總共課左1千樓下 而家想玩咩就玩咩
隻驚in game獎勵算好多架啦
我73/76
點解可以Transmute 幾次

有咩唔同
仲可以點改善

換走舊石,太random又冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞