[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
sorry咩叫mo
都係 mo最大個隻係大吳公
食埋15power 再用ozzrel可以有多14p
不過好少見人玩
monster
話說有無得睇下生涯勝率

邊張好
3>2>1
有無巴打都課唔到金?
聽日可能有discount喎 每次patch update都有special offer
好 等聽日入坑先
不過除咗核心都未知玩咩好,
其實幾想玩SY, 少人玩應該難對付啲?
少人玩我諗係因為佢複雜d掛因為佢有好多方法去打視乎點用d coins
玩得熟應該勝率唔會低

又黎啦巴打

2>3,1?
yes 除非你玩bleeding 就3>2>1
想玩啲唔易比人court
不過SY好似要好重課?
爬文好似要預200桶先齊卡
佢係多其他陣營唔少卡下
但放心大路見開既都係個d 可以等到聽日睇下有無balance update先
廿桶都無一張橙金
加油

又要問
中間果張最好?
Thanks 巴
好想快啲更新
3 > 1 > 2???好少見第1第2張
scenario幾OP
一張幾乎=人地兩三張既value, 只係13/14 provision
我見第2張係thin deck同埋係中立牌
不過無人用?
第三張常見?
頭先又撞到玩燒牌既人,好彩第一局贏左,第二局蝕牌都照衝,贏一點咁大把。

我牌組第二局俾佢燒剩三張牌⋯
三張都好少見
不過第3張係一套北方deck既key卡黎
原理係用roche:merciless spawn一隻blue stripes commando bsc既技能係summon 係deck入面既bsc出黎
咁你之後再summon多兩隻bsc出黎
之後用blue strips scout生多隻blue stripes commando係deck
之後第2第3round就用返你依家第3張 return返係graveyard既blue stripes commando去deck
然後打一隻blue stripes commando出黎個時 一summon可以生3至4隻出黎
之前都見唔少人咁玩
好想試下玩好似好有趣
第二張唔得
佢BANISH冇揀到果張卡, 代價好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞