[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
開哂成頁有咩獎真係唔知
但直覺話我知係無既 同埋都真係唔抵開其餘個d
砌咗副LIPPY玩,同時玩Roach同Knickers

玩落有趣過大劍好多
有冇deck抄
我玩開大劍
Crow deck 有咩吸引?
GOG終於可以改名
https://login.gog.com/account
有 你出翻去揀reward tree page
長㩒會show有咩獎勵
多數係border/avatar

Crow Clan buff咗出Alchemy就boost咪試吓
有Lippy同Avallach
配Royal decree同Marching orders
啲Combo好順
幾過癮,不過自己仲係低rank,上到去唔知仲贏唔贏到
Fringilla同Triss
無掃Casting就直接睇真係嚇撚親……
d任明明達成左條件都唔當我做左
唔小心買左thronebreaker
個全成就用左都仲有好多未completed
我save完全成就都係無唔知點解,應該無錯file?Save data應該係新file?
計journey既數真係好玩
頭盔:以下資訊僅作參考 小數係因為用左平均數(費事煩
新版數字只考慮鎖匙 不考慮其他獎勵(如頭像
假設冇買premium pass同做曬36個免費皇冠任

1.如果你平均每日打6小勝:
舊版:168條匙+168小獎勵
新版:150條匙

2.如果你平均每日打10小勝:
舊版(56日6勝 28日18勝):224條匙+308小獎勵
新版(83日100級):199條匙+2.7

3.如果你平均每日打12小勝:
舊版(42日6勝 42日18勝):252條匙+378小獎勵
新版(69日100級):199條匙+45條匙

4.如果你平均每日打14小勝:
舊版(28日6勝 56日18勝):280條匙+448小獎勵
新版(60日100級):199條匙+80條匙

5.如果你平均每日打18小勝(而家唔太make sense):
舊版:336條匙+588小獎勵
新版(52日100級):199條匙+128條匙

純睇鎖匙數其實差唔太多
最傷其實係冇左超多小獎勵
不過唔緊要啦 CDPR都要賺錢大家體諒下
個人覺得佢以前既經濟模式賺唔到幾多錢
而且如果唔係日日玩既話 呢d數字冇咩意義
load save -> 第一個 之後禁"return to..."
會unlock到d achievements
但大部份要自己打

我準備好去煲game
個save file對某d人有用 對其他人又冇用
我記得上個post最後有人話佢成功一次complete曬
可以問下佢(因為我都想知點做到
新手入坑玩怪獸,暫時打到24,勝率唔算低,可以點改進,覺得3婆其實冇咩用,有時如果打到第3局都打唔晒3婆,用維吉爾法抽中就好on9,想試吓玩蟲蟲,可以點組

無錯 佢地係無用的
有冇tg group討論?
係咪更新左多左勁deck 之前都未遇過
更新完hidden cache完全打唔贏
幾隻hoard同無條件engine冇分別,仲要1張1round boost幾點
新玩岩岩 上網抄左副precision strike harmony既deck
但edit deck度話我 provisions多左3
有冇巴打可以教下我

我係抄呢副
https://www.playgwent.com/en/decks/49c5f41546d4f3bc83454fe15eecd8b2
唔差
牌唔貴 易砌
R3爆發強 1round爆到25分
重點應該要抽到key card贏R1 R2做逼卡
打長局應該唔夠T1打
印象中hawker smuggler以前係5 cost
改版加左1 cost 依個似舊guide
其實宜家果個daily crown係點計?
宜家係7要贏幾多Round先上8?
4點6 cost,冇問題喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞