[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

第7個post

今個賽季於香港時間 4月2日下午5點 結束
大家可以盡力打上R7 賽季末就有15鎖匙作獎勵

iOS版下載連結: https://apps.apple.com/hk/app/gwent-the-witcher-card-game/id1466943149
Android版下載連結:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cdprojektred.gwent
歡迎鍾意Witcher世界觀或者Card game既你黎加入昆特大家庭

新手請先用少少時間睇新手指南:
https://docs.google.com/document/d/1YVLvf5HkXcjVTuPbescfTKhIkwkcoKwsc-S3mwVfNMY
抽咩卡桶、邊到抄Deck、新手Budget Deck、Reward Point/鎖匙點用、進階玩法、課金教學、PC版下載等等 入面全部有講
唔該睇完再問問題

留意自動分解功能暫時取消左,要等多幾日先有番

頭先呢種情況,點解對方最左邊隻野照可以加1? (未變4因為佢一落場俾我隻船扣左1先) 佢明明唔係最大number
佢場上有最大就得(9點)
原來係咁,我成日意為計個隻野自己
咁既話幾乎唔洗加了
怪獸咁q多大隻佬
開始運用tempo, 長短局既概念初見d成效
明顯令到對手陷入好尷尬既境地
點會昆特係最平既卡game
不過都要付出時間去玩先有成果
放心 好快會夠料砌一套最top既deck呢隻game唔比錢最多慢少少齊卡咁大把 再加上依家課金買桶都抽唔到金卡咁濟
課左金 幾日就砌好harmony
開心遊玩中 已經下一副諗埋砌乜
新手想知有無得改名
50桶3張金左右
新post留名
終於用syndicate win到次,如果一開局上手,crime卡,用錢同洗錢卡唔平均就好難搞
搵support申請
要識寫英文
呢排加埋應該成50-60桶0金

未更新前斬手指唔抽
咁都算唔錯以家黎講因為我最近抽60桶0金
金都冇?
定係冇橙金
我意思無橙金
30桶0金
係呢以前其實十桶左右就一橙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞