[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
11cost Yen 好唔好用?
玩多幾局今季SY 真係勁到好唔對路
事實係效果冇想像中咁好
要long round先稍為值7provision
yen有幾張,你講邊張
係咪2 ----> 3?
應該2好D
全體+2 全體降2 果張
全體喎 你唔係多/少人5 6張unit都唔抵用
個撚個都玩新技
SY我都有玩,但套deck嘅賺錢能力移晒去領袖技
有一鋪比人NG lock技,hoard 變番正常金額連叫船出黎都做唔到
於是我轉左玩NG lock
暫時主流deck都打得贏
未對過NR 新技,但佢嘅buff engine靠毒同lock應該可以解到
今季好似大家都偏好長round鬥number大
所以迫牌好重要
希望可以上到pro
上個月卡左喺r1之後係咁玩meme deck
Drawf堅弱
0 damage 對SY可以直接投訴
我會拎走一張走私者同矮人狂戰改做兩張矮人戰車配合巨橡,而且多個機械tag觸發和諧
夠cost可以考慮percival換走toruviel
技降*
玩deathwish右邊都唔錯
NG lock幾勁 依家主流Deploy少
試左幾鋪食到曬harmony同SY
今季對SY仇恨值太高,有邊幅可以屌打到SY?
有無deck參考下?打14小勝都打到嘔血咁制,10鋪有7鋪都SY
https://youtu.be/IqX4Zrn33ms

大概係咁 我自己換左兩張nauzicaa sergeant同
phillippe van moorlehem入去
lockdown
no fun allowed
好,聽日執幅去報仇
聽完你講就開左60桶sy好多想要既野都無
終於打SY打到鋪有希望,屌你last果張出reset a roll
呢張撚屌打爆好多deck
又開60桶

想問下剩底果D 係咪開唔開都冇所謂, 主要都係得番D SKIN?
有冇話解哂成個REWARD BOOK 有D咩獎勵咁?
毒撚一條無洗費難得有隻鐘意既驚就洗下大餅
4金17紫好多重覆啊hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞