[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
右啦
左除非你玩緊NR ORDER DECK
金卡係咪最多放一張
無錯
明白
我見樓上有巴打post左條片出黎
佢好似都有用caranthir出黎
睇黎張卡好勁
另外,巴打們有冇覺得呢隻game放兩張同樣既卡入去
有冇話易抽中d?
因為我想foul張卡出黎
但又驚頭round抽佢唔到
你話係實體卡deck唔係電子卡就梗係放多張入deck會易抽中d
一定啦1/25 同 2/25 既分別
電腦random既野
好難講既
ok thx bro
點都係 base on 機率啦
唔係做乜要限金一張銅兩張
新手想主力玩MONSTER 但驚成日STACK 到D 卡勁高俾人一野收皮
syndicate poison 同bounty好似都唔係好抵,用2張卡先換到人1張
新手唔好成日諗點防人地
咁樣會令你砌副野出黎不倫不類
專心搞好自己套engine
Run得好既夠大力勝率就高

到你上到中高rank開始卡
就睇高手deck同打法進修

一步一步黎
唔好岩岩開始就想攞副最勁既deck

贏得好危
THANKS C HING 教路 岩岩手痕開個桶玩下 一開就金卡 要邊張好
3>>2>>>>>1
如果玩開大怪獸就2
Poison兩隻換人地高點數 除番開幾抵
Fisstech係spell, 仲要有錢 可以做埋carryover

Bounty宜家用途得番博leader技 即刻賺錢
有冇咁刺激
ok

最左手邊果張勁唔勁
計返如果你換到人地d10幾power既卡 你平均一張都多5 6power丫
好撚勁
。。。
(表示唔識用
我呢個season都有玩呢副
可以用兩次
新season會唔會有新卡?
有既留番d桶唔開住
呢張野有2個progression 一放出黎既時候已經生一張thirsty dame 對手每多一個status boost一下
每放一張aristocrat type既牌就會生一張fang of empire出黎毒人 總共生兩張fang of empire
如果順利用到哂所有野 = thirsty dame (6power) + fang of emire(4) x2 + 毒死左人地一張牌
14 cost 換 14power基本盤加毒死人地一張牌
再因為佢係生好多牌出黎 人地出牌進度唔夠你快 好難防
如果解唔到呢張scenario都真係好難贏
係咪聽日結算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞