[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔知wor,我見旅法師營地副mo deck有呢張牌
作為新手既我咪逐張研究
唔勁咩
ciri睇落叫好d
但比起game ciri差咁d英氣
有時間就睇睇

邊張好?
唔錯的 當你副牌要用到bronze special果時
例如mo 要用到d 4,5p special去做control, 生蟲
special card係咪指非unit類?
special姐係法術牌
有段時間我成日用佢
玩nr好多人都會避開唔放unit係ranged
咁我就成日玩lacerate
結果張牌就成日玩到兩次
又或者用佢放得到d resupply既special出黎都好正
當然都有機會出到人地d唔岩用既牌 但係計返個cost係幾抵
原來seize係搶人隻野,佢英文話move to opposite row, 我意為melee去range咁
咁攪一日唔會玩多過14冠想試下野都無乜動力
岩岩1 ONLINE又升左3LV
。。。。。玩咁快嫁
卡有分unit, special, artifact, stratagem
喺deck builder右面有filter你就分到
見親都唔放ranged
佢自己升左, 冇玩過
點做到 今晚開唔開台
NR似T1格 同意?
張張都好平均唔怕人解是旦一張就輸
Engine又多
我覺得t1都仲係harmony 但sy新ability都好似幾勁
不了, 玩熟D先
Ys, 你prefer ambush 定 mystic echo?

睇人玩左陣dwarf 感覺好麻麻
Control又少 做唔到一round內解到張engine
自己打combo又慢 易比人折
其實我玩左4個月都未掂過st所以唔熟答你唔到
但我岩岩打左兩次小矮人都輸
點解Dandelion 個journey 任解唔到
我都係,玩咗成日Journey週任無加過,仲未整好?
Hotfix 6.1.1 is out now on PC! With this update we're fixing Journey progression issues!

This update will soon be available on mobile devices!

試下UPDATE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞