[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
sk有咩desk可以參考下,玩緊大劍海豬
無minor真係好傷其實1條key都係值70 ores左右 有時minor都拎到15 ores個比例都唔細 仲會直接拎到碎或者藍卡 個度又係唔少野
唔識睇點樣係玩龍龜點睇得出
我本身拎住張全行reset 輸個先手
搶round1好緊要 但係又唔可以overcommit 太多
贏唔到SY R1
一開波已經勁易6蚊, 隻SAUL一落場7點, 殺唔到就每RD+3
乜野龍龜
有咩慘得過抽到橙卡但係3張都有
SY on9
未update已經屈 有埋新技直頭cancer

想問下呢個點解?係用活力增益人?定係增益可以用活力嘅人??sorry1999
而家個任務LIST咁多BUG, 搞到無興趣買BATTLE PASS

用活力增益15次
其實個journey任理論上係咪可以解哂6個?
冇d明明做到都當我解唔到
有bug?
Thank you!!!
就算你冇買battle pass都可以做埋額外既皇冠任
但冇獎勵
如果你買battle pass就即刻比番獎勵你
想即刻課sy pack黎玩
岩岩試左imposter lockdown deck
好似完美克制SY 我鎖同偷曬佢兩張seductress
有兩場兩round直殺
有無人知如果有兩隻bond既野同場 其中一隻比人鎖左仲bond唔bond到?
Bond到
自從buff左劇情SY一路勁到宜家
留定個 CATCH! 炸佢劇情
SY原本已經係T1, 仲要俾個新LEADER佢加強副T1 DECK
首先要解佢兩隻蟲defender先
係,而家SY強到有d過份

一開始已經已經多coin

防有2蟲,又有劇情,仲要小心毒,saul又要清,d key card又成日比隻2coin打2清,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞