[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
依家十桶一紫就有
rank 23都match到NG poison係乜料, 幾張橙卡
可能係60桶新手
得番幾日上唔切pro rank
本身今日諗住坐定定衝但真係太晒精神
打完6小勝就無動力打了
留名

睇trynet睇負評 我又走去睇下
真係笑左雖然冇繁中真係一個問題
痴線嫁 岩岩遇到用毒既陣營 我用怪物 完全被剋死,
佢有將3部曲既金卡 又BOOST又毒 PASS完打第3局
佢唔知邊張牌 令到第2回合個陣3部曲復活
可能遇到同一條友
咁早就撞到
如果實在見得多既話 可以考慮放一張bomb heaver
https://www.playgwent.com/en/decks/guides/43207

我跟呢個網 砌左呢副牌, 只係PORTAL換左成HIGHER VAMPIRE: REGIS
建議你合portal出黎好緊要
一張portal出兩張garkin 呢個係關鍵combo
btw 新手玩吸血有一定難度
caranthir召出黎個隻怪如果本身有技既會唔會帶埋落場?
budget NR 玩唔到好耐又要升過副deck
本身見高lv都驚驚地 好彩第三局落毒解到佢隻大怪先贏到
見佢果副應該係吸血鬼deck 第二局果陣計點真係唔夠佢黎 果斷棄局
係咪好多廢
下次更新會唔會有機上到場
Oak, water, call 已成贏家
合埋fauve
Deploy既話用唔到
又係呢個俄佬
俾人屌緊成個deck guide都係佢d spam
勁多upvote
用住先炸
新加入玩左第2日無咩牌可以砌
佢 master series個宣傳差到
我想搵都搵唔到邊到有得睇
咩master series 官方果個?
武肺delay左
好似打左四強定8強?
果時官方搵唔到link
係睇個streamer twitch先睇到
streamer twtich果個係season 2既
呢個world master其實係season 1既決賽

手殘放錯一張
https://www.playgwent.com/invite-a-friend/L6C7XX3UP8

跟隊貼希望多d巴打add
加左你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞