[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲以為強制更新
Share deck list?
想砌NR 但見有幾個版本
王權個全成就存檔係咪冇得改難度
搞咗好耐
好撚勁
你有冇用過?
如果work既話 我就將呢個編入個新手教學入面了
game內setting可以改
https://www.playgwent.com/en/decks/633fea0e91cca76b9bc0f25345ddd496
R1唔好省金卡 好多時紅Coin贏Even Card, Set up 鼓手/Anna/Tridam
R2靚手可以Bleed, 唔好睇小Nathaniel + Keira
Credit: Lionhart
thx
試左 working
Thanksssss
9900布
其實買嗰premium好似冇咩特別 都係skin同board
個人覺得geralt 個skin已經抵曬
快D Progress 咁樣
唔常玩又想要佢D獎勵可以一試
上季玩下skellige劇情, 松鼠harmony, 怪獸blood上到pro
今季勁唔平衡
對hidden cache對面r1 出曬d劇情, saul, r3都俾佢隻tinboy一下追成廿幾分
今季唔撚玩了
Syndicate係有啲太勁
睇下今個禮拜會唔會HOTFIX
SY Leader, Cerys 都要改下, 太勁
點解你地咁鬼多金卡係咪要重課
我而家剩係砌一副,覺得要齊D金卡都覺得好困難

辣殺驚
Cerys唔穩定,起手抽得多brick卡就好麻煩
抽唔到cerys都影響好大

轉deck
呢度入面有幾副deck,勝率幾正常

係打親SY都輸噉解
又唔係brick既 少d分only
Mulligan 保守d就ok

所以會加royal decree增強番抽cerys既機率
有布可以試下我上面副nr
同佢地鬥大,未驚過
暫時玩control NR都係咁贏,不過我低rank21
唔知副嘢玩唔玩得到上去
原本副control NR同呢副差2張金only
得閒試吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞