[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

琴晚睇營地個個都話NR勁
話因為buff左defender同Reynard Odo
戴翻頭盔先 未實測
3張都係神卡
不過我會揀1
最後揀左3,1已經有啦
30抽得1張金 4張紫
個reward book壞左?
㩒唔到入去
拎住d key唔知做乜9
我要黎係俾我砌deck有方向同埋知上季deck d風向ma
除非有deck大nerf既姐
我副syndicate而家拎分主要靠sly seductress 同 passiflora peaches玩長局,一係就臨尾sea jackal 話者street urchins 一野爆曬d錢去拎分

攻擊就靠moreelse, 對男女pirate 同 ewald borsodi 扣對方

再加隻defender同kurt, horst borsodi呢d去防守,應覺上3邊就有d各自為政,唔太有互相間的combo,拎分個幾隻又好易俾人lock話者殺,但係隻defender就得1隻,風險比較大,睇下玩開syndicate的巴打有咩意見
今晚試吓北方control先
上季都開始有人試vicious slash
assimilate要鋪得夠快
發覺對陣double fauve harmony + treant boar, gale, oak control比佢剋死
btw cahir + defender效果應該有驚喜
想問y:invocation有冇得target scenario?
冇得
以前得 nerf左
個時yenniffer真係無解
真係幾屈連消帶打
其實target唔到scenario都夠勁, 相當於banish+ carry over既seize

幾搞笑, 牌都出唔到
madame+savolla combo唔用?
btw horst係廢卡 用佢細佬勁d
呢副我自己砌 仲試緊

如果唔係用翻舊果到應該都無問題
15 years in the sewers begging like a beast
有乜理由比左玩家啲野要收番

想賺多啲錢咪 出多啲唔同版既閃卡 好似遊戲王有彩閃 金閃
sy唔係話新領袖技超op咩
可以試下
比番2小勝既小獎勵就得唔知點解要取消
係咪要15號前合哂d legendary卡
之後會貴左
係囉都未試過抽到金就無左
我諗係啦
之後合金卡成本貴左一倍 買粉先升得80%
咪係

點改好 好多牌都想入
比d意見
wt邊度有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞