[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (7) 終於出左Android版

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
合閃卡先岩
普通卡冇變
嚇親
有冇人睇過netflix witcher, 如何
好好睇
Henry好型
有冇睇過小說/玩過witcher?
冇睇過小說, 不過一路有間唔中睇人玩wild hunt
同埋都知道下1,2既來龍去脈同背景
第一眼睇triss既cast唔係幾掂, yen都唔係我既口味
:game入面既yen
game入面既triss
真人版果兩個
一個似呀婆一個黑mama
咪玩啦大佬
Withcer 係講小說 同驚無關
講geralt同ciri同yen點樣識
做咩會彈game嫁玩左4個月先第一次彈
team yen here
netflix既yen骨架細冇game入面yen戈種女強人既味道
game入面triss都靚, 雖然我嫌佢妖豔, 不過netflix既triss真係...
呢兩日睇下先
屌dwarf好似唔係好balance喎依家玩埋新ability 再加 munro bruys勁到痴左線
狂spawn dwarf berserker出黎大家覺得點攪
岩岩打arena,用black mirror放落人地隻你boost我又boost隻橙怪度,隻怪會無事,點解會咁
SY新技加劇情屌打
偷鳩佢resilience 矮人
邊張係mlack mirror
boost隻野係cahir
我之前無玩過巫師系列
玩巫師3,一開game開頭見到yen已經揀左yen已入隊
拿講真,我就睇佢Netflix果兩個女主角相,就已經唔開胃無睇到套劇
得罪講句,睇佢地我不如巫師3開多個周目打唔同結局好過
琴晚睇sir pumpkin
屌曬鬼 話好撚廢
下係咩岩岩三隻每隻5盾咁樣係咁轟落黎傻的嗎
暫時未抽到又未下定決心整張,不過我見差唔多所有syndicate 都有佢地
巴打你放齊4張sea jackal 同 street urchins唔會太重疊? 夠錢boost?
放足4張既原因係要保證上手
如果唔係 有錢冇地方用=輸

呢張勁係邊度?可以用埋人地副deck?
銅special card係咩意思?
至少ciri同geralt睇落唔錯
ciri既成長可能值得一睇
呢張勁咩? 好似冇乜人討論佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞