[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
仲有班友唔知仲咩每次巨金怪vs波克基斯都唔會轉走 懷疑以為我唔知佢有噴射火炎
唔該巴打
十幾日後轉master League?
肥仔
全職訓練員 月入唔知幾多
上網睇人用鐵甲貝幾勁
點知自己用好撚廢
晒左10幾萬dust
鬼龍 鋼羊 狃瑪拉
又5連到
第一隻大家都鬼龍 老噴 肥大
邊個換走先就邊個輸
因為一定好快可以出到龍爪
唔怕lag住換不到寵
2500易4win左好多 以前左諗右諗點counter啲popular 依家if you can't beat them join them 巨沼 飛機 鬼龍 all the way
2500易玩好多,連續兩日4次4勝,平時玩1500一日有一次四勝已經好唔容易
其實超夢夢係咪要master先好用
手頭上有隻識暗影球
諗緊升上master定留係ultra好
攻太高, 搞到防低, 太脆 MASTER都係1線尾2線頭寵,
仲要超能力系,你明的
裝甲果隻衰細技廢
大家有無見過鋼柱? ULTRA神寵, 竟然無人用
2日加埋60場, 我未見過對家用
剩係鬼龍,飛機,花,巨沼,A泥,卡比,冰鳥大亂鬥
好少 對過一次 不過巨沼橫行有啲難出
緊係ice shard
仆街 4勝 又出滕滕蛇
好刺激
打到2425睇嚟有機會上到R9
用咩
其實好想一直玩
但係返工地點同屋企都冇shop 又捉唔到野
又冇朋友玩

急凍雞 凍風 岩技
鬼龍 龍技 岩技
鋼蛇 龍尾 鋼技 地技
次次想打raid 附近都冇既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞