[I/A] Pokemon Go(33) PVP 第一賽季 Ultra League 高級聯盟 2500 cp 大混戰

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
運氣嘅野⋯
thx
Lag走我一場
直頭係介面數321
企定定比人打
我照3勝
系統玩我唔死架
點解條友咁著數,頭5場第一隻克到應一憑,嚇到對家即刻轉精靈,然後基本上可以睇住來食,屌,又唔見我隻背背龍咁爽
點解條友咁著數,頭5場第一隻克到應一應,嚇到對家即刻轉精靈,然後基本上可以睇住來食,屌,又唔見我隻背背龍咁爽
係邊到打
好耐冇玩
想問吓依家調查精靈果度有d 係3粒星
係咪簡果d黎進化就得
一粒星將佢send做糖???
定係強化完可以變做3星??

我得22lv
shop 最底入code

冇既
幾多星唔會變 , 三星以下普通嘢transfer 晒佢就得
thx
咁有d得 三百幾cp但又三星係咪可以強化??
22lv 啲寵cp高極有限 , 可以升下trainer lv 先順便儲糖儲塵再諗power up
咁係咪唔好進化住??
同埋依家有得打火箭兵團
d精靈淨化佢定transfer佢 好???
去到咁高位

你話我黑心都咁話

應該識人係N記做改到系統有利自己姐
岀左泥巴魚 同加強左bullet seed 睇來下季great league d meta 又會轉
好記得佢用怪力做首發但無遇過charm

d 人comment 問佢如果見到charm 比人屈哂佢怪力&鬼龍佢點,佢得一隻卡比可以換

個肥佬死都唔答

因為係100%輸硬

當佢換卡比獸,人地一定跟住換黎殺卡比
跟住就輕鬆用charm 掃哂佢隻怪力同鬼龍

所以我先話條友咁廢都上到R10 一定做馬
講真, 場場一開波順風睇住黎食, 人人R10了

真係講運, 我見過Z鬼仔,同尼個肥仔, 第一隻被剋, 焗換第2隻,比對睇住黎食再換隻剋佢既, 都係無力回天, 所以運氣真係大過一切
逆風逆到棄左game
如果真係有心想上R10 咁我覺得比錢收買N記仲實際

跟手拍片做youtuber 賺廣告錢

背後分分鐘真係咁操作

如果唔係同你全職打機?
又唔洗咁誇下化
身邊啲朋友個個棄曬Game
如果唔係呢個pvp我都應該一早棄咗
但係佢而家搞到成Pat屎咁
理所當然我會棄
得返60%winning rate on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞